Neler Yeni

İş göremezlik durumunda en fazla 40 gün şartı

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
https://www.isvesosyalguvenlik.com/en-fazla-kac-gun-sureyle-istirahat-raporu-alinabilir/
Babam iş yerinde kaza yapipbelini kırdı ve 5 temmuzdan beri rapor alıyoruz bugün hastahaneye tek başına gitti ve 45 günden fazla verilmeyeceğini söylemiş. Yazana göre tek hekim tarafından yazıyor ama oncesinde başka hastahaneden rapor almistik ve bu doktordan aldigimiz 45.gun olmadi bu durumda ne yapmaliyiz işe gidebilecek durumda olsa neyse bu ne denli saçmalıktır

KaRaM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
beytullah
hastaneye gidip tekrardan rapor u uzatması lazım 45 gün sonra tekrar gider sonuçta bi şekilde hastaneye gidecek tedavi için kontrol için

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
İstirahat başka iyileşme için verilen süre başkadır herhalde.
Yanlış anlamadıysam 45 gün iyileşmesi için değil mi ?

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Bel kırılması hızlıca iyileşeceğini sanmıyorum hastanenin bu duruma karşılık uzun bir süre rapor vermesi gerekirdi. Bizim iş yerindeyken adamın baş parmağı kesilmişti. O bile 2 ay işe gelmedi ve maaşı da yattı. Burada ağır bir beden hastalığı var illaki bir yanlışlık var bir yerde. İyi araştırmanızı tavsiye ederim herkes geçiştiriyor olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim attığın linkteni yorumları okudum. 1 yıl içerisinde tek hekimden en fazla 40 gün rapor alınabiliyormuş. Sizin sağlık kuruluna gitmeniz gerekiyor. Oradan aldığınız rapor 6 aya kadar çıkıyormuş.

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Raporun süresi dolduktan sonra bir daha doktora görünmesi lazım eger iyileşmediyse doktor yeni rapor yazacak
Hocam zaten raporun suresi dolduda gittik okusaniz bi ne yazdigimi anlarsiniz

Raporun süresi dolduktan sonra bir daha doktora görünmesi lazım eger iyileşmediyse doktor yeni rapor yazacak
Hocam zaten raporun suresi dolduda
Bel kırılması hızlıca iyileşeceğini sanmıyorum hastanenin bu duruma karşılık uzun bir süre rapor vermesi gerekirdi. Bizim iş yerindeyken adamın baş parmağı kesilmişti. O bile 2 ay işe gelmedi ve maaşı da yattı. Burada ağır bir beden hastalığı var illaki bir yanlışlık var bir yerde. İyi araştırmanızı tavsiye ederim herkes geçiştiriyor olabilir.

Kardeşim attığın linkteni yorumları okudum. 1 yıl içerisinde tek hekimden en fazla 40 gün rapor alınabiliyormuş. Sizin sağlık kuruluna gitmeniz gerekiyor. Oradan aldığınız rapor 6 aya kadar çıkıyormuş.
Sağlık kurulu derken zaten çiğli eğitim ve araştırma hastanesine gidiyoruz 3 seferdir

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
45 gün sonra gitsin uzatsın muayene ile oluyor bu rapor işleri eğer iyileşmediyse zaten uzatırlar.

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Eğitim ve araştırma hastanesine giderek tam teşekküllü rapor ve yazı alması daha mantıklı olacaktır. Her hastane rapor konusunda tam yetkilere sahip değildir. Dolayısıyla Büyük araştırma hastaneleri bu konuda daha yetkindir. Normal hastaneye gitmemesi daha iyi olur.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
https://www.isvesosyalguvenlik.com/en-fazla-kac-gun-sureyle-istirahat-raporu-alinabilir/
Babam iş yerinde kaza yapipbelini kırdı ve 5 temmuzdan beri rapor alıyoruz bugün hastahaneye tek başına gitti ve 45 günden fazla verilmeyeceğini söylemiş. Yazana göre tek hekim tarafından yazıyor ama oncesinde başka hastahaneden rapor almistik ve bu doktordan aldigimiz 45.gun olmadi bu durumda ne yapmaliyiz işe gidebilecek durumda olsa neyse bu ne denli saçmalıktır
Kolumda kemik tümörü ve kırık varken Eylül-Ocak ayları arası sürekli rapor aldım. 40 günden sonrası heyet onayına girer. Ben her seferinde 10 gün veya 30 gün olarak uzattım raporları. Ocak sonu ameliyat oldum ve yine raporum heyet onaylı olarak Ağustos ayına kadar devam etti. 1 sene içinde 40 günü aşan raporlar heyet onayı gerektiriyor.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Hocam zaten raporun suresi dolduda gittik okusaniz bi ne yazdigimi anlarsiniz

Hocam zaten raporun suresi dolduda

Sağlık kurulu derken zaten çiğli eğitim ve araştırma hastanesine gidiyoruz 3 seferdir
Işte orada poliklinik doktorundan mı rapor yazdiriyoreunuz. Sağlık kurulu diyor heyet gibi biseye çıkacaksınız galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,722
Üyeler
166,989
Son üye
Yıldırımruya
Top Bottom