Neler Yeni

Iş için maks. 15k laptop

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Bütçe
15000
arkadaşlar merhabalar maksimum 15k bütçeye çıkacak şekilde bir laptop arıyorum evde kendi masaüstüm var ama tatile gittiğimde veya dışarı çıktığımda işimi takip edebilmek için bir laptopa ihtiyacım var bu bütçede alabileceğim ve taksit imkanı bulunan bir laptop arıyorum önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

arifdgc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Arif Dağcı
arkadaşlar merhabalar maksimum 15k bütçeye çıkacak şekilde bir laptop arıyorum evde kendi masaüstüm var ama tatile gittiğimde veya dışarı çıktığımda işimi takip edebilmek için bir laptopa ihtiyacım var bu bütçede alabileceğim ve taksit imkanı bulunan bir laptop arıyorum önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
inceleme vidoesu da bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://tinyurl.com/39r24emn bunun ekranı da %100 srgb

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Hüseyin Mert Görgel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
acer aspire benim işimi gayet rahat görecek türden bir laptop işim zaten ağır bir şey değil sadece reklam ve satış takip etmek için kullanacağım bir laptop olacak. öneri için teşekkürler şimdilik bunu düşünüyorum ama daha güzel tekliflere denk gelirsem onlarada bakacağım.

arifdgc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Arif Dağcı
acer aspire benim işimi gayet rahat görecek türden bir laptop işim zaten ağır bir şey değil sadece reklam ve satış takip etmek için kullanacağım bir laptop olacak. öneri için teşekkürler şimdilik bunu düşünüyorum ama daha güzel tekliflere denk gelirsem onlarada bakacağım.
tamamdır şimdiden hayırlı olsun incelemeyi kesin izleyin derim arada açıp valorant bile oynayabilirsiniz aynı zamanda metal kapak klavye aydınlatma vs bulunuyor bu fiyata çok iyi özellikler eski bilgisayarım da acerdı abartısız 9 sene kullandık artık üni için laptop gerekliydi yenisini de acer aldım çok memnunum imzamdaki laptop

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,956
Üyeler
161,173
Son üye
Gurkannnn7
Top Bottom