Yardım İş Odaklı Uygun Bir Laptop Önerisi

ıslatılan ahmak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
351
Merhaba arkadaşlar. İş odaklı bir laptopa ihtiyacım var. Kullandığım programlar daha çok Photoshop, Illustrator, Premiere Pro, After Effects ve 3D model programları. Nadirde olsa oyun da oynayabileceğim bir laptop almak istiyorum. Ortalama 30.000 - 35.000 TL civarı bir bütçeye ne alabilirim?

Bende Aynı bu işlerde kullanmak üzere laptop bakıyorum. Fiyatı bir tık daha yükseltebilirim.
HP- Victus kafama yatıyor. Üstadlar yardımcı olursa memnun olurum.

Bende Aynı bu işlerde kullanmak üzere laptop bakıyorum. Fiyatı bir tık daha yükseltebilirim.
HP- Victus kafama yatıyor. Üstadlar yardımcı olursa memnun olurum.

Güzel bilgisayar ama bütçemi aşıyor benim matebooklar çok hoşuma gidiyor ama onlarında ekran kartı olmadığı için ihtiyacımı karşılayabilir mi bilemiyorum. Biraz da taşınma olarak kolay olması açısından matebook daha çok cezbediyor beni.

3D modelleme için muhtemelen ekran kartı gerekiyordur ancak gerekmiyorsa M2 MacBook iyi bir tercih olur.

3D modelleme için muhtemelen ekran kartı gerekiyordur ancak gerekmiyorsa M2 MacBook iyi bir tercih olur.
Hocam onu da düşündüm hatta daha iyi olur ama şuan da Windows işletim sistemine ihtiyacım var.

Geri