İş/Okul için Laptop Tavsiyesi

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,484
Selamlar, ''dokunmatik ekranlı'' sadece iş programları kullanmak ve video izlemek için bir laptop arıyorum oyun performansı önemli değil. Ancak iş programlarında vesaire beni senelerce idare etsin istiyorum. Bütçe henüz belli değil çünkü bu laptopların fiyatları hakkında fikrim yok. Mümkün olduğunca ucuz olsun yeterli.

Aleyküm selam bütçeniz nedir maksimum ekran kartı olsun mu birde dokunmatik şaka mı cidden dokunmatik ekranlı bir şey mi arıyorsunuz çünkü forumdakilere kalırsa bende dahil çok saçma bulucağımıza eminiz kablosuz bi mouse ile her şey hallolu verir

Aleyküm selam bütçeniz nedir maksimum ekran kartı olsun mu birde dokunmatik şaka mı cidden dokunmatik ekranlı bir şey mi arıyorsunuz çünkü forumdakilere kalırsa bende dahil çok saçma bulucağımıza eminiz kablosuz bi mouse ile her şey hallolu verir
Max 30k diyebilirim, ve dokunmatik bir şey arıyorum evet. Kablosuz mouse kesinlikle dokunmatikle bir değil, ekran kartı önemli değil olursa daha iyi olur ancak olmasa da fark etmez oyun oynamayacağım sadece iş programları ve okul için.

Geri