Neler Yeni

İş yerim için web sitesinde yardımcı olacak bir uygulama var mıdır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Akif
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yemek, seyahat vb..
Selm arkadaşlar, kendi işimi kurma sürecindeyim ama açıkçası bu işlerin nasıl yürüdüğü konusunda pek bilgim yok. Web sitesi, domain, muhasebe programı gibi birçok şeye ihtiyacım olacak ama nereden başlayacağımı bilemiyorum. Bu konularda tecrübeli brinin yol göstermesine gerçekten ihtiyacım var. Özellikle yazılım ve altyapı seçimlerinde bana yardımcı olabilecek biri olursa çok sevinirim 🙏

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,685
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Saydığınız bu hizmetler ücretli ve pahalı şeyler. Özellikle hepsi bir arada ise.
Bunlar hakkında internetten aldığınız bilgiler ile geçinmenizi tavsiye etmem.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Merhabalar, su anda bir yazilim sirketi kuruyoruz. Bu konuda size detayli olarak yardimci olabilirim. Isterseniz LinkedIn uzerinden benimle iletisime gecebilir ve deneyimlerime bakabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Aslan
Anladığı kadarıyla e-ticaretle de ilgili olacaksın. Bu yüzdn e-ticaret altyapısı lazım sana. Bence en iyi yöntem bununla ilgili hizmet sağlayan bir şirketle çalışman olur.

ladyasia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Asya Aslın
Bence de her şeyi sıfırdan yapıyorlar. Bizim şirket için ideasoft ile çalışıyoruz. Bir yıldır kullanıyoruz ve memnunuz. rahatlıkla öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Aslıhan Akyazı
İdeasoft’un bildiğim kadarıyla paketleri var bir sürü. Küçük ölçkli ve büyük ölçekli şirketler için paketleri var.

akmanayhn

80+
Bilgi almak istersen müşteri hizmetleri sana yardımcı olacaktır. Bi konuş derim.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Selm arkadaşlar, kendi işimi kurma sürecindeyim ama açıkçası bu işlerin nasıl yürüdüğü konusunda pek bilgim yok. Web sitesi, domain, muhasebe programı gibi birçok şeye ihtiyacım olacak ama nereden başlayacağımı bilemiyorum. Bu konularda tecrübeli brinin yol göstermesine gerçekten ihtiyacım var. Özellikle yazılım ve altyapı seçimlerinde bana yardımcı olabilecek biri olursa çok sevinirim 🙏
E ticaret tarzı bişey mi var aklında ne yapacaksın ne için site açıyosun ona göre bir sürü ücretsiz yapan yerler var.
Sende biraz ücret verip kendi siteni açabilirsin istersen

Top Bottom