İş yerinde ayrımclılk adamına göre muamele

Reaksiyon skoru
37
İşe girdiğimden beri başımdaki amir yüzünden birçok defa ayrımcılık yaşadım ama artık gerçekten psikolojimi bozmaya ve işten soğumaya başladım kafasına göre iş gelmiyorlar erken çıkıyorlar izin istesem bin dereden su getiriyorlar ama başkası olursa da ondan iyisi yok adamına göre muameleden bıktım not :kamuda çalışıyorum

İşe girdiğimden beri başımdaki amir yüzünden birçok defa ayrımcılık yaşadım ama artık gerçekten psikolojimi bozmaya ve işten soğumaya başladım kafasına göre iş gelmiyorlar erken çıkıyorlar izin istesem bin dereden su getiriyorlar ama başkası olursa da ondan iyisi yok adamına göre muameleden bıktım not :kamuda çalışıyorum

Kamuda aşiretleşme olursa böyle oluyor. Kendilerinden olmayanı yıldırmaya çalışıyorlar işte. Şikâyet etsen kime edeceksin?

Hocam aynı konudan 10-15 konu açmışsın sıkılmadın mı her gün anladık artık :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,776
Üyeler
184,220
Son üye
Wojtek01
Geri