Neler Yeni

İş yerinde müdürüme yanlış bir cümle kurdum ne yapmalıyım

Saf4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Safa Yılmaz
Selamın aleyküm.
Beyler az önce iş yerimde çalışırken molaya çıkacaktım. İzin almak için müdürümün yanına gittim. Ben de molaya çıkabilir miyim size zahmet dedim. İnanılmaz uykuluyum. Kadın bozuntuya vermedi. Tabi çıkabilirsin dedi gayet normal bi şekilde ama çok utandım. Şu an moladayım ve hala utanıyorum ne yapmam lazım taktik verin kafayi yicem

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
Emir Bayram
Selamın aleyküm.
Beyler az önce iş yerimde çalışırken molaya çıkacaktım. İzin almak için müdürümün yanına gittim. Ben de molaya çıkabilir miyim size zahmet dedim. İnanılmaz uykuluyum. Kadın bozuntuya vermedi. Tabi çıkabilirsin dedi gayet normal bi şekilde ama çok utandım. Şu an moladayım ve hala utanıyorum ne yapmam lazım taktik verin kafayi yicem
sorun ne? size zahmet kısmıyse çok takma unutmuştur bile.

mehmettici

80+ Silver
Selamın aleyküm.
ogle molasina denk geliyor 30 dk once fln dediysen bence bi sikinti yok

Saf4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Safa Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ogle molasina denk geliyor 30 dk once fln dediysen bence bi sikinti yok
Kanka sıkıntılı olan kısım size zahmet kısmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

sorun ne? size zahmet kısmıyse çok takma unutmuştur bile.
Size zahmet kısmı. Hani şey gibi düşündüm. Artık ben de çıkayım herkes çıktı gibi lanse etmiş gözükür müyüm acaba

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,484
İsim
Mert Can Ergün
Sorun yok

• Beğen
Reaksiyonlar: Saf4

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
Selamın aleyküm.
Hayatta bu kadar ufak şeyleri kafana takma kral :) Bir şey olmaz.

Uwinker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ömer Altuğ Özkan
Hocam biraz anksiyetik bir soru olmuş. Bu tür şeyleri günlük hayatınızda çok düşünüp kuruntu ediyorsanız bir psikatrla görüşmenizi tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,750
Üyeler
159,389
Son üye
kromiii
Top Bottom