İş yerinde müdürüme yanlış bir cümle kurdum ne yapmalıyım

Reaksiyon skoru
123
Selamın aleyküm.
Beyler az önce iş yerimde çalışırken molaya çıkacaktım. İzin almak için müdürümün yanına gittim. Ben de molaya çıkabilir miyim size zahmet dedim. İnanılmaz uykuluyum. Kadın bozuntuya vermedi. Tabi çıkabilirsin dedi gayet normal bi şekilde ama çok utandım. Şu an moladayım ve hala utanıyorum ne yapmam lazım taktik verin kafayi yicem

Selamın aleyküm.
Beyler az önce iş yerimde çalışırken molaya çıkacaktım. İzin almak için müdürümün yanına gittim. Ben de molaya çıkabilir miyim size zahmet dedim. İnanılmaz uykuluyum. Kadın bozuntuya vermedi. Tabi çıkabilirsin dedi gayet normal bi şekilde ama çok utandım. Şu an moladayım ve hala utanıyorum ne yapmam lazım taktik verin kafayi yicem
sorun ne? size zahmet kısmıyse çok takma unutmuştur bile.

Selamın aleyküm.
ogle molasina denk geliyor 30 dk once fln dediysen bence bi sikinti yok

ogle molasina denk geliyor 30 dk once fln dediysen bence bi sikinti yok
Kanka sıkıntılı olan kısım size zahmet kısmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sorun ne? size zahmet kısmıyse çok takma unutmuştur bile.
Size zahmet kısmı. Hani şey gibi düşündüm. Artık ben de çıkayım herkes çıktı gibi lanse etmiş gözükür müyüm acaba

Selamın aleyküm.
Hayatta bu kadar ufak şeyleri kafana takma kral :) Bir şey olmaz.

Hocam biraz anksiyetik bir soru olmuş. Bu tür şeyleri günlük hayatınızda çok düşünüp kuruntu ediyorsanız bir psikatrla görüşmenizi tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,180
Üyeler
184,901
Son üye
alper011
Geri