İş yerinde sorunlar ne yapmam lazım

Reaksiyon skoru
17
İsyerinde 2 senedir çalışıyorum. Çalışma arkadaşlarım ve amirlerim değerimi bilmiyor. Benden sonra gelenler benden yüksek maaşlar aliyorlar ve amir ile araları çok iyi. Ben ise köpek gibi yardirmama rağmen. Verilen her görevi yapmama rağmen sevilmeyen bir adamım. Başkası 10 da 4 hata yapsa o 4 hata görülmüyor. Ben 10 da 1 hata yapsam o hata büyütülüp sıkıntı oluyor. Kafalarına göre işe çıkmıyorlar Arkadaşlar işyerinde nasıl bir rota çizmem laizm. Yardiminiza ihtiyacım var

İşini de yazsaydın ya bir de yaş kaç

köpek gibi yardırmamak gerekiyor demek ki hocam yaşınız bayağı var. Özel sektörde de değilsiniz. Sanırım çok yorum yapamayacağım ama bu tarz insanlar her yerde var. Bu olayı her yerde yaşayabilirsiniz. Ben de katlanamam bu tarz olaylara. Son raddeye gelene kadar sabredebilirsem sabreder içinden geçerim onların sonra çıkarım daha önce bir 2 kez yaşadım bunu. Pişman değilim ama farklı şekilde yapsaydım daha etkili olurdu vesaire diyorum. Şimdi gitsen şikayet etsen sonuç alabilir misin bilmiyorum bir kanıt da göstermen gerekir her söylediğin şey için. Sen kendini kasma en fazla çalışan adam genelde her yerde fazla binilir üstüne. Sadece gerçekten iyi bir adama patrona denk geldiyseniz içi iyiyse adamın o sizi görüp sizi diğerlerinden üstün tutar. onun haricinde diğerlerinden iyi olanı genelde başını ezmek lazım gibi saçma aptalca bir tabir kullanarak bahsederler aralarında.

Tayin istemeyi dene bence hocam olmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,093,806
Üyeler
173,880
Son üye
SametAbi12
Geri