Neler Yeni

İş Yerine Telefon Önerisi

Mujka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
982
İsim
Mustafa Polat
Merhaba, bir eczane için telefon alacağım. Amaç oyun oynamak, edit yapmak ya da telefonu yüke sokacak bir iş yapmak değil anlayacağınız üzere. Bütçe belli değil ama 10K civarlarında olabilir. Güçlü bir işlemciye gerek yok. 15K'ya kadar yolu var önemli olan: uzun ömür ve akıcılık. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Android olması şart bu arada ama fazla bilinmedik markalar önermeyin Samsung Xiaomi gibi önerebilirsiniz, anlamışsınızdır ne demek istediğimi.
@şahin doğan

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
S21FE tercih edilebilir bu bütçelere

Mujka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
982
İsim
Mustafa Polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
S21FE tercih edilebilir bu bütçelere
Aslında Exynos 2100 gibi bir işlemciye gerek yok amaç dediğim gibi ağır iş yapmak değil o yüzden biraz daha düşük bir işlemci olabilir, uzun ömürlü olması da önemli S24 çıkacak seneye.

şahin doğan

80+ Platinum
Samsung A34

Mujka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
982
İsim
Mustafa Polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tahmini kaç yıl rahatsız etmeyecek ve kasmayacak şekilde kullanılır? Ayrıca babama da benzer özellikte arıyorum A34 gider mi o da PUBG atacak değil bana da makul geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de ekstra para verip A54 almaya değer mi ya da Xiaomi tarafında bir şeyler bakılabilir mi?

GodlyPain

80+ Bronze
YD OnePlus 9 Pro

şahin doğan

80+ Platinum
Tahmini kaç yıl rahatsız etmeyecek ve kasmayacak şekilde kullanılır? Ayrıca babama da benzer özellikte arıyorum A34 gider mi o da PUBG atacak değil bana da makul geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de ekstra para verip A54 almaya değer mi ya da Xiaomi tarafında bir şeyler bakılabilir mi?
4 Yıl güncelleme alacağından 4-5 yıl gündelik kullanımda götürür. A54'e gerek yok.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Merhaba, bir eczane için telefon alacağım. Amaç oyun oynamak, edit yapmak ya da telefonu yüke sokacak bir iş yapmak değil anlayacağınız üzere. Bütçe belli değil ama 10K civarlarında olabilir. Güçlü bir işlemciye gerek yok. 15K'ya kadar yolu var önemli olan: uzun ömür ve akıcılık. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Android olması şart bu arada ama fazla bilinmedik markalar önermeyin Samsung Xiaomi gibi önerebilirsiniz, anlamışsınızdır ne demek istediğimi.
@şahin doğan
A34, A54 iyi cihazlar. Ek olarak cihazın güncelleme almaması umrumda değil dersen S20 FE de o bütçede akıcılık ve malzeme kalitesi olarak çok iyidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,109
Üyeler
164,439
Son üye
zangfang
Top Bottom