Neler Yeni

işe başlayalı 1 hafta oldu ama istifa etmek istiyorum..

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,493
İsim
Olcay akbulut
1 hafta önce bi iş yerinde işe başladım, makinalar geldi iş eğitimi verdiler günlük 1.5k mıymış neymiş ama bana özel deil herkese bilior onu sadece kağıda ben imza attım
iş yeri çok uzak değil ama yol çok uzun sürüyor

sabah 5 te kalkıorum 9 da iş başı 7 de çıkıyoruz 9 da evde oluyorum işlerimi halledene kadar saat 11- 12 oluyor bazen 1 2 olduğu da oldu e haliyle 3-5 saat arası uyku yetmior patrona söyledim biraz yüzü asıldı dayak mı istion fln dedi şakasına ne yapsam bilemedim 1 hafta daha kal diğer patron da gelsin dior
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 hafta önce bi iş yerinde işe başladım, makinalar geldi iş eğitimi verdiler günlük 1.5k mıymış neymiş ama bana özel deil herkese bilior onu sadece kağıda ben imza attım
iş yeri çok uzak değil ama yol çok uzun sürüyor

sabah 5 te kalkıorum 9 da iş başı 7 de çıkıyoruz 9 da evde oluyorum işlerimi halledene kadar saat 11- 12 oluyor bazen 1 2 olduğu da oldu e haliyle 3-5 saat arası uyku yetmior patrona söyledim biraz yüzü asıldı dayak mı istion fln dedi şakasına ne yapsam bilemedim 1 hafta daha kal diğer patron da gelsin dior
2 ay deneme süresindeydim ek olarak ve yasal olarakta böyleymiş sanırım yani istediğim gün çıkma hakkım mı varmış tam anlamadım öyle bi şeyler

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,493
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Günlük 1.5K mı ? doğrumu duydum ?
emin değilim patron öyle dedi, 1 haftalık ücret almışlar bide makinalar salı geldi eğitim çarşamba başladı yani 3 gün bile sürmedi eğitim :D

Jeykıp

80+
bende aynı şeyleri yaşıyorum işin garip tarafı verdikleri para yetmiyor bile onu geç geldiğim halde gelmemiş gözüktüm biri de var tehdit ediyor sen gelme işe bak napıyorum sana

Receb İvedik

80+ Bronze
hocam yolda 4 saat harcıyorsunuz onun dışında gayet güzel bence yolu 2 saatten 15 dakikaya düşürebilseniz 3.5 saat size kalıcak ama yakın değilse 15 dakika imkansız . hele ki Ankara İstanbul vs şehirlerde yaşıyorsanız

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,493
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam yolda 4 saat harcıyorsunuz onun dışında gayet güzel bence yolu 2 saatten 15 dakikaya düşürebilseniz 3.5 saat size kalıcak ama yakın değilse 15 dakika imkansız . hele ki Ankara İstanbul vs şehirlerde yaşıyorsanız
2 saatten 15 dkya nasıl düşüreyim hocam o nasıl mümkün olabilir :D

günlük 1,5k ise eğer hoşuna gitmiyorsa birkaç ay kal sonra ayrılırsın.
hocam iş iyi de kendime vakti bırak uyku uyuyacak zaman kalmıyor, günlük 1.5k benim maaşım deil kurs ücreti onu patron ödemiş, de onu diğer elemanlarda bilior bazıları bilmediklerini anlatırım zaten

daha yakın bi yerde iş buldum oraya gitmek için istifa etmek istedim bu arada yoksa devam ederdim zaten bi şekilde

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Ben olsam.bırakmam günlük 1.5k iken hangi iş şehir bende geliyim iyiymiş

Ayda 45k eder (30) gün olarak hesapladım o zaman hayalimdeki bilgisayarı alabilirim

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,404
İsim
Oğuz
Knk patronla konuş da senin yerine ben geleyim günlük 2 saat uyku yeter.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,493
İsim
Olcay akbulut
Ben olsam.bırakmam günlük 1.5k iken hangi iş şehir bende geliyim iyiymiş

Ayda 45k eder (30) gün olarak hesapladım o zaman hayalimdeki bilgisayarı alabilirim
ya usta iyi okuyun konuyu günlük 1.5k değil
Knk patronla konuş da senin yerine ben geleyim günlük 2 saat uyku yeter.

ya usta iyi okuyun konuyu günlük 1.5k değil
maaş değil o kurs ücreti maaş 10k

Omnissiah

80+ Bronze
günlük o para çok iyi, bence bir kaç ay orada kalıp çalış işi öğren sonra tekrar başlamak istersen en azından deneyimin ve birikmiş paran olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,155
Üyeler
159,582
Son üye
smk042
Top Bottom