oaK´
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4,493
- İsim
- Olcay akbulut
1 hafta önce bi iş yerinde işe başladım, makinalar geldi iş eğitimi verdiler günlük 1.5k mıymış neymiş ama bana özel deil herkese bilior onu sadece kağıda ben imza attım
iş yeri çok uzak değil ama yol çok uzun sürüyor
sabah 5 te kalkıorum 9 da iş başı 7 de çıkıyoruz 9 da evde oluyorum işlerimi halledene kadar saat 11- 12 oluyor bazen 1 2 olduğu da oldu e haliyle 3-5 saat arası uyku yetmior patrona söyledim biraz yüzü asıldı dayak mı istion fln dedi şakasına ne yapsam bilemedim 1 hafta daha kal diğer patron da gelsin dior
sabah 5 te kalkıorum 9 da iş başı 7 de çıkıyoruz 9 da evde oluyorum işlerimi halledene kadar saat 11- 12 oluyor bazen 1 2 olduğu da oldu e haliyle 3-5 saat arası uyku yetmior patrona söyledim biraz yüzü asıldı dayak mı istion fln dedi şakasına ne yapsam bilemedim 1 hafta daha kal diğer patron da gelsin dior
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 ay deneme süresindeydim ek olarak ve yasal olarakta böyleymiş sanırım yani istediğim gün çıkma hakkım mı varmış tam anlamadım öyle bi şeyler1 hafta önce bi iş yerinde işe başladım, makinalar geldi iş eğitimi verdiler günlük 1.5k mıymış neymiş ama bana özel deil herkese bilior onu sadece kağıda ben imza attım