Neler Yeni

işe girmek bile 900 tl??

S_EDAT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
sedat ışık
merhaba arkadaşlar ben işe girmek için başvuru yaptım bir kurumsal firmaya onca telefon görüşmesi referans vs vs derken en son onay alındı ve evrak listesi geldi
Screenshot_2022-11-05-22-44-05-542_com.whatsapp.jpg

hepsi tamam eyw ama
9/10/11/12/13 için en ucuz özel hastane 900 1000 lira masraf çıkarıyor bu nasıl bir ekonomi böyle işemi giriyoruz işmi veriyoruz devlettede 5 ay sürüyor önerisi olan vs varsa çok sevinirim buna bu kadar verecek param yok

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Optimed de kaç para sordunuzmu hocam

EGOKING

80+
merhaba arkadaşlar ben işe girmek için başvuru yaptım bir kurumsal firmaya onca telefon görüşmesi referans vs vs derken en son onay alındı ve evrak listesi geldiAlıntıyı görüntüle
hepsi tamam eyw ama
9/10/11/12/13 için en ucuz özel hastane 900 1000 lira masraf çıkarıyor bu nasıl bir ekonomi böyle işemi giriyoruz işmi veriyoruz devlettede 5 ay sürüyor önerisi olan vs varsa çok sevinirim buna bu kadar verecek param yok
iş ne hocam

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
merhaba arkadaşlar ben işe girmek için başvuru yaptım bir kurumsal firmaya onca telefon görüşmesi referans vs vs derken en son onay alındı ve evrak listesi geldiAlıntıyı görüntüle
hepsi tamam eyw ama
Hocam çoğu firma istiyor bunu ben Türk Hava Yollarına başvurdum. Sağlık raporu 4100-5000 TL arası ki işe girmen kesin bile değil sağlıktan elenebiliyorsun.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
hepsi tamam eyw ama
Aile hekiminde ücretsiz

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Comol Ogga
Devlet hastanesinde yaptırın hocam, özel hastaneye gerek yok, gidin bir dahiliye kısmına sekreter ile görüşün sizi müsait bir dahiliyeciye yönlendirir konuşun bunları istiyorlar deyin, yaşını bilmiyorum ama gençsen hala sigortan olabilir yoksa da vezneye devlet hastanesi olduğu için ufak bir miktar ödeyerek tüm testleri yaptırabilirsin, seneler öncesi kurumsal bir firma için benzer belge ve raporu o şekilde 50tl ye almıştım.

S_EDAT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
sedat ışık
Devlet hastanesinde yaptırın hocam, özel hastaneye gerek yok, gidin bir dahiliye kısmına sekreter ile görüşün sizi müsait bir dahiliyeciye yönlendirir konuşun bunları istiyorlar deyin, yaşını bilmiyorum ama gençsen hala sigortan olabilir yoksa da vezneye devlet hastanesi olduğu için ufak bir miktar ödeyerek tüm testleri yaptırabilirsin, seneler öncesi kurumsal bir firma için benzer belge ve raporu o şekilde 50tl ye almıştım.
teşekkürler yarın deneyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aile hekiminde ücretsiz
bizim aile hekimi vermiyor garip bir şekilde vermesi riskli oluyormuş sağlık raporunu vs benim vermem doğru olmaz vs dedi ve en az 8 10 yıllık hekimimiz aramızda iyi yani babamla vs ona rağmen

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
Sağlık raporunu aile hekimi veriyor ben kendime almıştım 10/11/12/13 allah yardım etsin çok zor hele ki devlette

TahinPekmez

80+ Silver
hepsi tamam eyw ama
normalde işyerlerinin anlaşmalı bir sağlık kurumu olur ama yoksa devlet hastanesinden kan ile ilgili olanları yaptırmıştım.

Top Bottom