Neler Yeni

işi bilen arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var...

Selam Arkadaşlar
Yeni bir şirkette işe başladım. Görevim firmanın instagram gibi sosyal medya hesaplarını kontrol etmek ve internet üzerindeki satışları düzenlemek. Lakin kurumda bu işler için hazırlanmış bir bilgisayar yok. İşte yeni olduğumdan ötürü çok fazla bütçe vermek istemediler haliyle. Sizden ricam bana ofis işleri için ekipman tavsiye etmeniz mümkünse sistem toplamanız...
Şimdiden yardım edenlere çok teşekkür ediyorum. Çok sağolun.

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Selam Arkadaşlar
Yeni bir şirkette işe başladım. Görevim firmanın instagram gibi sosyal medya hesaplarını kontrol etmek ve internet üzerindeki satışları düzenlemek. Lakin kurumda bu işler için hazırlanmış bir bilgisayar yok. İşte yeni olduğumdan ötürü çok fazla bütçe vermek istemediler haliyle. Sizden ricam bana ofis işleri için ekipman tavsiye etmeniz mümkünse sistem toplamanız...
hocam işiniz için düşük bütçeli herhangi bi sistem kurtarır.tam bütçeniz nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Bruce
Selam Arkadaşlar
Belli bir bütçeye göre hareket etmek en iyisi olacaktır bence. Ama istediğiniz işleri yapabilecek bir bilgisayar uygun bir fiyata toplanır.

• Beğen
Reaksiyonlar: Muri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Belli bir bütçeye göre hareket etmek en iyisi olacaktır bence. Ama istediğiniz işleri yapabilecek bir bilgisayar uygun bir fiyata toplanır.
hocam işiniz için düşük bütçeli herhangi bi sistem kurtarır.tam bütçeniz nedir?
Maks 1000 tl diyelim hocam. Benim evde kendi sistemim var ama ekipmanlarım pahalı. Onlar ucuz istiyorlar ve ben ucuz da en performanslı bileşenler nedir tam vakıf değilim. ama sizden ricam en f/p performanslısını tavsiye etmeniz olucaktır.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Maks 1000 TL diyelim hocam. Benim evde kendi sistemim var ama ekipmanlarım pahalı. Onlar ucuz istiyorlar ve ben ucuz da en performanslı bileşenler nedir tam vakıf değilim. ama sizden ricam en f/p performanslısını tavsiye etmeniz olucaktır.
1000 TL ye 2. El bile zor toplanır.

• Beğen
Reaksiyonlar: Muri

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam onu bende farkındayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman şöyle yapalım bu iş için ekipman tavsiye edin biz arasından ayıklayalım ?
Ekipman 3-5tl lik şeylerde idare eder ama sistem düzgün olmalı.

Arkadaşlar anlatamadım galiba akıl almaya gelmedim sadece f/p ofis için kullanımlık ekipman tavsiyesi istedim sadece işlemci tavsiyesi bile bana yeter gidip sıfırını almıycam biraz araştırıcam zaten lütfen işlemciler hakkında bilgisi olanlar yazsın rica ediyorum...

Top Bottom