Isı sensörü sorunu oldğunu düşünüyorum

Burhanalp

80+
Reaksiyon skoru
1
sek

Merhabalar 4 gün önce itopya dan hazır istem satın aldım bugun ısı değerlini bakayım dedim ama şöyle ekran kartının bakıyordum ilk geldiği zaman işlemcinin bakayım dedim msi afterburnurdan gta 5 de 86 .87 derece neden bu kadar fazla derecesi

Ben ısı sensöründen şüphe ediyorum Gta 5 fpsimi de üşük alıyorum bütün güncellemeri vs yaptım biosda dahil olmak üzere sürülerim güncel ramleri 3200 mhz e de çektim sebebi nedir

Sistem özellikleri

RAM:8X8 3200MHZ

ekrankartı:rx580 8gb

işlemci:ryzen 5 1600 AF

ANAKART: Msi b450m-A pro max 4133 mhz
kasa corsair spec delta 4+1 fan var

işlemcimin turbo frekansı 3.6 benim aldıgım frekans 3.4 kesinlikle overclok yoktur sistemimde
Post automatically merged:

sek

Merhabalar 4 gün önce itopya dan hazır istem satın aldım bugun ısı değerlini bakayım dedim ama şöyle ekran kartının bakıyordum ilk geldiği zaman işlemcinin bakayım dedim msi afterburnurdan gta 5 de 86 .87 derece neden bu kadar fazla derecesi

Ben ısı sensöründen şüphe ediyorum Gta 5 fpsimi de üşük alıyorum bütün güncellemeri vs yaptım biosda dahil olmak üzere sürülerim güncel ramleri 3200 mhz e de çektim sebebi nedir

Sistem özellikleri

RAM:8X8 3200MHZ

ekrankartı:rx580 8gb

işlemci:ryzen 5 1600 AF

ANAKART: Msi b450m-A pro max 4133 mhz
kasa corsair spec delta 4+1 fan var

işlemcimin turbo frekansı 3.6 benim aldıgım frekans 3.4 kesinlikle overclok yoktur sistemimde
aida 64 tesini yaptım ordaki ısı değerim çok düşük 44 derece şaka gibi

Geri