Işık sızması garantiye girer mi?

Traxas

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar selamlar;

Aoc c24g1 monitörde ışık sızması problemi yaşıyorum. Servise gönderdim fakat işlemsiz geri yolladılar. Tüketici hakem heyetine başvursam garanti belgesi kanuna göre kapsar mı? Yani haklı bulunur muyum?

Arkadaşlar selamlar;

Aoc c24g1 monitörde ışık sızması problemi yaşıyorum. Servise gönderdim fakat işlemsiz geri yolladılar. Tüketici hakem heyetine başvursam garanti belgesi kanuna göre kapsar mı? Yani haklı bulunur muyum?
Fotoğraf var mi ne kadar bir ışık sızması var benim Aoc 24g2u modelinde de ısık sızmasi var ama panelden kaynakli bir durum ve beni rahatsiz etmiyor düsük bir sizma

Fotoğraf var mi ne kadar bir ışık sızması var benim Aoc 24g2u modelinde de ısık sızmasi var ama panelden kaynakli bir durum ve beni rahatsiz etmiyor düsük bir sizma
Benim 24g2u da da ekranin sol altinda var. IPS ekranlarin genel sorunu olduğunu duymustum. Servis ışık sızması aşırı olmadığı surece yardimci olmuyor diye biliyorum

Arkadaşlar selamlar;

20201106_022731.jpg

Bu derecede değilse sorun sayilmaz

Lcd panellerde (va, tn, ips) maalesef ışık sızması oluyor hocam buna yapılabilecek pek bir şey yok zaten belli etmez kendini. Ben asla anlayamıyorum olup olmadığını

5k lık monütör var bende var 4k alandada var 1080p alandada var rahatsız etmiyorsa takma kafana %95 herkezde var :)

5k lık monütör var bende var 4k alandada var 1080p alandada var rahatsız etmiyorsa takma kafana %95 herkezde var :)
Kamerada böyle cikiyor. Ama beni rahatsiz etmiyor. Kamera yaniltiyor baya.

Ekler

• 20201106_023659.jpg
    20201106_023659.jpg
    3 MB · Hit: 327
Geri