O ne oluyor tam olarakIşık sızması değil de tozlanma var gibi geldi bana.
Simdi buna bakıyodum bende başka bir konuda gordum de msi optik serisinin herkes sorunlu olduğunu söylüyor bir çok konu varMSI 27" OPTIX G271 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör
bu monitör hoşuna giderse indirimi güzel
Ekranda siyahlıklar var gördüğüm kadarıyla. İçi tozlanmış.O ne oluyor tam olarak
27 inç 1080p alınmaz çok bulanık gorunuyo pixelller sayiliyo resmen eğer oyuncuysan bide hiç ve hiç alinmazSimdi buna bakıyodum bende başka bir konuda gordum de msi optik serisinin herkes sorunlu olduğunu söylüyor bir çok konu var
Ips glow ips monitörlerde olan bir şey. Telefon kamerası bunu daha da abartarak gösterir. Çıplak gözle de böyle gözüküyorsa, panel iyi bir panel değil demektir. Bu kadar da gri olmaması lazım siyahların. Va panelli monitörlere de bakabilirsin. Ben Ipsten sonra VA panele geçtim, siyahlar gerçekten mükemmel.27 inç 144hz monitör almak istiyorum arkadaşin monitörden(acer nitro rg271p 165hz) alayım dedim de ekran bu şekilde bunda ışık sizmasi varmi anlayamadım
Birde 27 inç 144 hz 2000 TL gecmicek monitör onerirmisiniz
Alla alla monitör daha 1 haftalıkEkranda siyahlıklar var gördüğüm kadarıyla. İçi tozlanmış.
Valla bu iş biraz göreceli galiba bütün arkadaşlarım 27 inç 1080 kullaniyo pixel sayan yok27 inç 1080p alınmaz çok bulanık gorunuyo pixelller sayiliyo resmen eğer oyuncuysan bide hiç ve hiç alinmaz
Çıplak gözle gormedim ben de 1 hafta oldu alalı resim armasını istedim garip geldi bana daIps glow ips monitörlerde olan bir şey. Telefon kamerası bunu daha da abartarak gösterir. Çıplak gözle de böyle gözüküyorsa, panel iyi bir panel değil demektir. Bu kadar da gri olmaması lazım siyahların. Va panelli monitörlere de bakabilirsin. Ben Ipsten sonra VA panele geçtim, siyahlar gerçekten mükemmel.
Kameralar ışığa odaklanacağı için resimde abartı çıkar. Eğer gerçekte rahatsız etmiyorsa sıkıntı yoktur. Ips panelde ıps glow olur çünkü. Sadece çok fazla olmaması lazım.Çıplak gözle gormedim ben de 1 hafta oldu alalı resim armasını istedim garip geldi bana da
Çıplak gözle nasıl göründüğünü sorim peki yukarıda önerilen msi optik g271 nasıl sizce kronik sorunlu diyolar optixlere forumlardaKameralar ışığa odaklanacağı için resimde abartı çıkar. Eğer gerçekte rahatsız etmiyorsa sıkıntı yoktur. Ips panelde ıps glow olur çünkü. Sadece çok fazla olmaması lazım.
Ben monitör alacağım zaman araştırmıştım, ghosting yüksek diyorlardı, videolara baktım. Gerçekten yüksek geldi, vazgeçtim. c27g2u aldım, memnunum.Çıplak gözle nasıl göründüğünü sorim peki yukarıda önerilen msi optik g271 nasıl sizce kronik sorunlu diyolar optixlere forumlarda
3 sene 27 kullandım 1080p 24 e bakınca 2k gibi geliyoAlla alla monitör daha 1 haftalık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Valla bu iş biraz göreceli galiba bütün arkadaşlarım 27 inç 1080 kullaniyo pixel sayan yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Çıplak gözle gormedim ben de 1 hafta oldu alalı resim armasını istedim garip geldi bana da