Yardım Işık sızması testi yaptım sonuç

Reaksiyon skoru
11

Ekler

• 05adf7a8-107f-4e0e-b328-e7a1591ee86a.jpg
    05adf7a8-107f-4e0e-b328-e7a1591ee86a.jpg
    20.2 KB · Hit: 257
  • fb21d06e-af8b-4218-a361-285edc1259b2.jpg
    fb21d06e-af8b-4218-a361-285edc1259b2.jpg
    19.3 KB · Hit: 148
15 gün geçmediyse her türlü iade etmek hakkın gönder gitsin bendee hepsiburadadan almıştım ışık sızdırdı iade ettim

dün geldi geri gönderip göndermeme konusunda kararsızım aldığım satıcının şikayet var kısmına baktım iade etmek isteyen edememiş herkes aynı durumdan muzdarip oysa bende buranın önerisiyle almıştım ne yapmalıyım bi yerde ips panellerin çoğunda bu sorun var yazmıştı ürün : https://www.hepsiburada.com/asus-vp249qgr-23-8-144hz-1ms-analog-display-hdmi-freesync-full-hd-ips-monitor-p-HBV00000RRJ7L?magaza=BETA PLUS TEKNOLOJİ
bu durum bütün ips panellerde var. ışık sızması değil ips glow olarak geçer. aralarındaki fark şu şekilde;

"Ayırt Etme. Peki IPS Glow yani IPS parlaması ile ışık sızmasını nasıl ayırt ederiz? Çok basit, karanlık ortamda, siyah görüntü açıkken, bakış açısına göre kenar parlamaların parlaklık düzeyi değişiyorsa bu IPS Glow'dur. Değişmiyorsa çerçeveden ışık sızmasıdır."

tırnak içindeki kısım alıntıdır.

bu durum bütün ips panellerde var. ışık sızması değil ips glow olarak geçer. aralarındaki fark şu şekilde;

"Ayırt Etme. Peki IPS Glow yani IPS parlaması ile ışık sızmasını nasıl ayırt ederiz? Çok basit, karanlık ortamda, siyah görüntü açıkken, bakış açısına göre kenar parlamaların parlaklık düzeyi değişiyorsa bu IPS Glow'dur. Değişmiyorsa çerçeveden ışık sızmasıdır."

tırnak içindeki kısım alıntıdır.
sence iade etmelimiyim görüntüyü üstte paylastım baksana

sence iade etmelimiyim görüntüyü üstte paylastım baksana
görüntüde çok da rahatsız edici bir durum yok bence. fotoğraflarda gözle göründüğünden daha fazla çıkar çünkü. ben de ips panel kullanıyorum. bende de aynı şekilde ips glow var. beni rahatsız etmiyor.

Geri