Sana değil soruyu yazan arkadaşa yazdım
Ben de ondan sordum zaten. Arkadaş bilmediği bir şeyi sormuş niye böyle dedin anlamında.Sana değil soruyu yazan arkadaşa yazdım
Çünkü bu onun hiç bir şey araştırmadığını gösterir gidip craf yerine isim etiketi yazmaya üşenmişBen de ondan sordum zaten. Arkadaş bilmediği bir şeyi sormuş niye böyle dedin anlamında.
En son Minecraft ne zaman oynadım hatırlamıyorum, değişmiş olabilir ama öyle senin dediğin craft arama yeri yok diye biliyorum.Çünkü bu onun hiç bir şey araştırmadığını gösterir gidip craf yerine isim etiketi yazmaya üşenmiş
Craft yeri uzun süredir vardı :/ ki buraya yazacağına İnternete yazmak daha mantıklıEn son Minecraft ne zaman oynadım hatırlamıyorum, değişmiş olabilir ama öyle senin dediğin craft arama yeri yok diye biliyorum.
Ek olarak, dediğin gibi araştırmamış olsa bile buraya sorduğu bir sorunun altına ''sen minecraft'ı bırak'' demek hoş olmuyor bence.
internete yazıp baktım zaten hiçbirinin craftı olmmuyodu bende internette belki eski sürümünün craftı vardır diye buraya yazdım.Craft yeri uzun süredir vardı :/ ki buraya yazacağına İnternete yazmak daha mantıklı
Canlk ismini örsle değiştiremezsin örsle item adı değişirİsim etiketi zorunlu değil örsden direk ismini değiştirebilirsin