Neler Yeni

İşin içerisinden çıkamıyorum. SSD önerisi lazım.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,374
İsim
Hacı
10.5tb 'de degil, 10853 / 1024 = 10.3tb ediyor, olayin odak noktasi orasi degil ama sen yap yine komikligini, foruma komik adam da lazim :)
105tb yazsa sağlığı 65 lere düşer çok fark var hani sallamasyon yazmışsın :ROFLMAO::ROFLMAO:

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Burak
105tb yazsa sağlığı 65 lere düşer çok fark var hani sallamasyon yazmışsın :ROFLMAO::ROFLMAO:

:D sen problemli misin birader, ssd'nin sagligindan soz etmis miyim? Sizin gibi tipler kullanmadiginiz urunlere ustteki yazdigim yorumdaki gibi "dandik ssd, dandik kontrolculu, bunun dram'indan da bir sey olmaz, 2 aya 2-3gb/s r/w 'ye duser" diyor diye attim ustteki ekran goruntusunu.
Ben sayiyi yanlis gormusum belli ki, bir seyleri sallamasyon yapacak olsam zaten kendi kendimi yalanlayacak ekran goruntusu atmam oraya biraz kafani kullan.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Mert ash
10.5tb 'de degil, 10853 / 1024 = 10.3tb ediyor, olayin odak noktasi orasi degil ama sen yap yine komikligini, foruma komik adam da lazim :)
105 Diyon adamın 10.3ü hesaplamamasına laf ediyon kral sen ne diyon
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca adam doğru söylüyor 110tb yazdım ve sağlığı %66 senin tezinin hiçbir doğruluğu yok hala

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Burak

Bos muhabbet yapmak icin olur olmadik yerlere takildigi icin diyorum. Ben sayiyi yanlis gormusum belli ki, isi makaraya vurmanin anlami yok. Konu sahibi arkadasa takinti haline getirme demeye calisiyoruz. Ben 105tb veri yazmisim, ssd hala %97 saglamlikta vs. yazmadim. SSD'nin sagligiyla ilgili bir sey de demedim.

2gr bilgisiyle burada bot gibi mesaj kasmak icin cumlelerin arasinda incik-boncuk aramanin alemi yok, yukarida bahsettigim olay kendileri les urunleri kullanip, elalemin alacagi urune ivir-zivir bir suru kotuleyip milletin kafasini karistirmalari.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,374
İsim
Hacı
Uygunsuz davranış

ayrıca adam doğru söylüyor 110tb yazdım ve sağlığı %66 senin tezinin hiçbir doğruluğu yok hala
güzel ama kafamız nasıl güzel :D

Bos muhabbet yapmak icin olur olmadik yerlere takildigi icin diyorum. Ben sayiyi yanlis gormusum belli ki, isi makaraya vurmanin anlami yok. Konu sahibi arkadasa takinti haline getirme demeye calisiyoruz. Ben 105tb veri yazmisim, ssd hala %97 saglamlikta vs. yazmadim. SSD'nin sagligiyla ilgili bir sey de demedim.
105tb yaz da bak kaç alıyor okuma yazma bak. bu nasıl kafa problemli misin :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

ConquerorXIV

80+ Gold
hocam bunu alicaktim ama kronik demisler baska konularda...
hiç bakma onlara 500tl verip samsunga değmez bence ama yok ben her gün tb büyüklüğünde veri yazarım diyorsan da bir şey diyemem gerçi 500gb bu iş içinde alınmaz. aralarında en dayanıklı samsung muhtemelen

TahinPekmez

80+ Silver

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
vladimiz putin
hiç bakma onlara 500tl verip samsunga değmez bence ama yok ben her gün tb büyüklüğünde veri yazarım diyorsan da bir şey diyemem gerçi 500gb bu iş içinde alınmaz. aralarında en dayanıklı samsung muhtemelen
benim yapacagim is windows kurup oyun yukleyip oynamak hocam cok bir isim olmaz.
sizin attiginiz ile bunun arasinda kaldim.

acil ihtiyacim var. hangisi daha iyi olur ve uzun sure goturur?

Son düzenleme:

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Mert ash

2gr bilgisiyle burada bot gibi mesaj kasmak icin cumlelerin arasinda incik-boncuk aramanin alemi yok, yukarida bahsettigim olay kendileri les urunleri kullanip, elalemin alacagi urune ivir-zivir bir suru kotuleyip milletin kafasini karistirmalari.
kral incik boncuk değil o 10 katı düşük veriyi 10katı yüksek göstermişsin 10la 100 bir mi şimdi söylesene bana

TahinPekmez

80+ Silver
333.PNG

ConquerorXIV

80+ Gold
benim yapacagim is windows kurup oyun yukleyip oynamak hocam cok bir isim olmaz.
sizin attiginiz ile bunun arasinda kaldim.
sandisk derim ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,190
Üyeler
161,270
Son üye
Ahmetbe2
Top Bottom