Neler Yeni

İslam odaklı DC sunucusu

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Not: Alenen reklam mı bilmiyorum valla. Hiçbir şekilde maddi kazanç yok. Manevi kazanç olacak belki. :D

Sunucuyu kurmamdaki amaç kendimi eğitmektir. Bir insan kendini eğitirse iletişim halinde olduğu kişiler de otomatik eğitilir.
Bundan yola çıkarak toplumumuzdaki ve kendimdeki eksikliklerden yola çıkarak böyle bir sunucu kurmaya karar verdim.
Ben böyle süper dört dörtlük bir Müslüman değilim, namazlarım tam değil, ibadetlerim tam değil, dilim ve ahlakım tam değil.
Eksiğim. Hep eksik olacağım. Ama olabildiğince az eksik olacağım.
Bundan mütevellit bilgilenmek ve bilgilendirmek amacıyla bu DC sunucusunu kurdum.

Sunucunun görevlerinden birisi de bilen bilmeyen herkesin, ağzı olan herkesin konuştuğu din konularını bu forumdan temizlemek. Sonuç olarak bir kere bile bir konunun sağlıklı bir şekilde tartışılıp sorunun çözüme ulaştırıldığına şahit olmadım. Sunucu hem İslam dini sorularını hem de inanç sorularını kapsamaktadır. Yani sadece Müslümanlara değil herkese açıktır.

Kullandığım dil biraz reklam dili olabilir ama emin olun; elimde değil. Benim konuşmam böyle. Valla billa. Günlük hayatta da bir konu hakkında böyle konuşurum.
Ha reklam kuralından yine de kaldırılırsa şikayetim olmaz, olmaması gerekir. :)

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekleme: Burası bir platform değil. Yardımlaşma odaklı bir arkadaşlık grubudur.

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
Burasının veyahut hernangi biryerin buna uygun olduğunu düşünmüyorum. Senin dinin senin özelin. Bunun ile ilgili bir projen varsa bunu kendi özel sosyal medya hesaplarından duyurup taraftar toplaman senin için daha uygun olur.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Burasının veyahut hernangi biryerin buna uygun olduğunu düşünmüyorum. Senin dinin senin özelin. Bunun ile ilgili bir projen varsa bunu kendi özel sosyal medya hesaplarından duyurup taraftar toplaman senin için daha uygun olur.
Taraftar kelimesini kullanmandan bahsi konuyu bir harekat olarak algıladığını düşünmekteyim.
Sağlıklı bir düşünce yapısı hissedilmemektedir.

Maide suresinin, (Ey iman eden kullarım! Kendinize bakın. Kendiniz doğru yolda oldukça, başkalarının yoldan çıkması size zarar vermez!) mealindeki 105. âyeti, emr-i maruf yapmamak, kimseye karışmamak ve sadece kendimizi kurtarmak gerektiğini bildirmiyor mu?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Maide suresinin, (Ey iman eden kullarım! Kendinize bakın. Kendiniz doğru yolda oldukça, başkalarının yoldan çıkması size zarar vermez!) mealindeki 105. âyeti, emr-i maruf yapmamak, kimseye karışmamak ve sadece kendimizi kurtarmak gerektiğini bildirmiyor mu?
İslam'da bir şeyi düşünürken yapbozun tek parçasını tek parça özelinde değil de ana resim kapsamında düşünmek gerekir.
Bakmış olduğunuz pencere çerçevesinde herkesin dinini içinde yaşaması, bunun yanında yanlış gördüğü takdirde bile yanlışı düzeltmemesi gerekir. Yanlışların düzeltilmediği bir dinin varlığı ne kadar uzun sürebilir. Yani bir bilim adamı yeni edindiği bilgileri yeni kuşak ile paylaşmazsa yani sözün özü bir bilgi aktarımı olmazsa o bilgi bulunmuş n'olmuş, bulunmamış n'olmuş?

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
Taraftar kelimesini kullanmandan bahsi konuyu bir harekat olarak algıladığını düşünmekteyim.
Sağlıklı bir düşünce yapısı hissedilmemektedir.
Sizin gibilerin ortak noktası mı bu sizin gibi düşünmeyeni kötü görmek :D

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Sizin gibilerin ortak noktası mı bu sizin gibi düşünmeyeni kötü görmek :D
Senin gibi beyni ve aklı prangalara vurulmuş kişiler zincir dışında bir fikir düşünce veya cümle ifade etmektedir. Bu çok basit bir tekniktir. Teknik bile değildir aslında. Cahilliğin bir göstergesidir sadece.

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Tuna
brom böyle bir şeyle uğraşmak yerine gidip bir dil yada kendini geliştirebilceğin farklı bir alanda bir şeyler öğrensen senin için daha faydalı olur çünkü öteki taraf diye bir şey yok haber vereyim dedim

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
Senin gibi beyni ve aklı prangalara vurulmuş kişiler zincir dışında bir fikir düşünce veya cümle ifade etmektedir. Bu çok basit bir tekniktir. Teknik bile değildir aslında. Cahilliğin bir göstergesidir sadece.
Dinini ne güzel temsil ediyorsun. Bir teknoloji forumunda çıkıp din muhabbeti yapıp üstüne reklam kampanyası yapıyorsun seni burası yeri değil diye uyardığım için beynim prangalara vurulmuş oluyorsa ne mutlu bana ** :D al dinini de prangasız pakü pak pırıl pırıl kafanı da uza.
Mesaj otomatik birleştirildi:

SAPKIN BİR DİNCİ OLDUĞUN VE İNSANLARA DÜŞÜNCENİ EMPOZE ETMEYE ÇALIŞTIĞIN İÇİN ENGEL!!!

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
Yeri burası kesinlikle değil reklam yapmaya gelmişsin. Teknoloji forumu burası, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi inancını alıp başka yerlerde yaşarsan mutlu oluruz, konu silinir umarım.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom