Ahmet Sevinç
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,356
- İsim
- Ahmet Sevinç
Şimdi kesinlikle bir şeyi kabul etmenizi istiyorum kesinlikle saygısızsınız . Arap inancı diyorsunuz ki haklısınız ama bunu hakaret anlamında söylüyorsunuz , sizin neye inandığınız umurumuzda değil ama gidipte bize hakaret edemezsiniz . Biliyorum her Müslüman dört dörtlük değil bu yüzden sinirlenmiş olabilirsiniz sizede hak veriyorum ( bende bazı Müslümanları sevmiyorum mesela mülteci talibancı gibi birde dinini zorla empoze etmeye çalışanları sevmiyorum Afganistan gibi ) ama lütfen herkesi bizlere denk görmeyin ve saygı çerçevesinde tartışalımsabah çok film izledin herhalde birader ben seni burda bıçaklasam misal veriyorum tedavi görmezsen öleceksin hala allah diyorsun ayrıca ben avrupanın medeni olduğunuda söylemedim nerenizden uyduruyorsunuz bunları ayrıca senin ataların allah allah diye fethetti benim atam atatürktür sen şuan bu mesajı burda rahat yazabiliyorsan atatürk sayesinde yazıyorsun türkiye laiktir laik kalacak sen kimsinde ülkeyi araplaştırıyorsunz çok şeriat istiyorsanız suudi arabistan alır sizi hadi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tevekkül nedir duymadım çizgi filmlerede inanmıyorum dostum sen aç çizgi filmini izlemeye devam et sonra neden ülke gelişemiyor sen gibi senin gibi bu araplaşmış insanlar oldukça türkiye gelişmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cahillik asıl cahil olan sensin bro donanım arşivi foruma şeriat sistemi geldidemi milleti islama davet ediyorsun
Ayrıca o çok övdugunuz bilim acaba bugüne gelmek için hasta olmayan kaç kişiyi hasta görüp tedavi etmeye çabaladı " kendi yöntemleri ile " ayrıca psikolojik rahatlama demişsiniz ki doğru ama bu gerçek olmayacağı anlamına gelmez