Neler Yeni

İslam odaklı DC sunucusu

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,356
İsim
Ahmet Sevinç
sabah çok film izledin herhalde birader :D ben seni burda bıçaklasam misal veriyorum tedavi görmezsen öleceksin hala allah diyorsun ayrıca ben avrupanın medeni olduğunuda söylemedim nerenizden uyduruyorsunuz bunları ayrıca senin ataların allah allah diye fethetti benim atam atatürktür sen şuan bu mesajı burda rahat yazabiliyorsan atatürk sayesinde yazıyorsun türkiye laiktir laik kalacak sen kimsinde ülkeyi araplaştırıyorsunz çok şeriat istiyorsanız suudi arabistan alır sizi hadi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tevekkül nedir duymadım çizgi filmlerede inanmıyorum dostum sen aç çizgi filmini izlemeye devam et sonra neden ülke gelişemiyor sen gibi senin gibi bu araplaşmış insanlar oldukça türkiye gelişmez

Cahillik :D asıl cahil olan sensin bro donanım arşivi foruma şeriat sistemi geldidemi milleti islama davet ediyorsun
Şimdi kesinlikle bir şeyi kabul etmenizi istiyorum kesinlikle saygısızsınız . Arap inancı diyorsunuz ki haklısınız ama bunu hakaret anlamında söylüyorsunuz , sizin neye inandığınız umurumuzda değil ama gidipte bize hakaret edemezsiniz . Biliyorum her Müslüman dört dörtlük değil bu yüzden sinirlenmiş olabilirsiniz sizede hak veriyorum ( bende bazı Müslümanları sevmiyorum mesela mülteci talibancı gibi birde dinini zorla empoze etmeye çalışanları sevmiyorum Afganistan gibi ) ama lütfen herkesi bizlere denk görmeyin ve saygı çerçevesinde tartışalım
Ayrıca o çok övdugunuz bilim acaba bugüne gelmek için hasta olmayan kaç kişiyi hasta görüp tedavi etmeye çabaladı " kendi yöntemleri ile " ayrıca psikolojik rahatlama demişsiniz ki doğru ama bu gerçek olmayacağı anlamına gelmez

Livaković

80+ Silver
Şimdi kesinlikle bir şeyi kabul etmenizi istiyorum kesinlikle saygısızsınız . Arap inancı diyorsunuz ki haklısınız ama bunu hakaret anlamında söylüyorsunuz , sizin neye inandığınız umurumuzda değil ama gidipte bize hakaret edemezsiniz . Biliyorum her Müslüman dört dörtlük değil bu yüzden sinirlenmiş olabilirsiniz sizede hak veriyorum ( bende bazı Müslümanları sevmiyorum mesela mülteci talibancı gibi birde dinini zorla empoze etmeye çalışanları sevmiyorum Afganistan gibi ) ama lütfen herkesi bizlere denk görmeyin ve saygı çerçevesinde tartışalım
Ayrıca o çok övdugunuz bilim acaba bugüne gelmek için hasta olmayan kaç kişiyi hasta görüp tedavi etmeye çabaladı " kendi yöntemleri ile " ayrıca psikolojik rahatlama demişsiniz ki doğru ama bu gerçek olmayacağı anlamına gelmez
Evet saygıaızm varmı soru? gerçek olmayacağı anlamına gelir tanrıyı kanıtla bana ozaman

Strangersupuk

80+ Bronze
Bunun yeri burası değil, arkadaşın bu konuyu açarken bu tür tartışmaların çıkabileceğini göz önünde bulundurması lazımdı.
Konu kiliitlensin tartışmaya gerek yok.

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
Salih ÇARDAK
Madem Araplara özgü bir din değil neden herkes ezanın Türkçe okunmasına karşı oluyor bunu hiç anlamış değilim
Avrupalının %80-90'ı Hıristiyan, İncil İbranice gönderilmiş bir kitap ancak dinine bağlı hiçbir Avrupalı Hıristiyan İncil'i ingilizce okumaz, kendi dilleri olmayan İbranice olarak okur, mana öğrenmek için de ingilizceden faydalanır, biliyor muydun?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Not: Alenen reklam mı bilmiyorum valla. Hiçbir şekilde maddi kazanç yok. Manevi kazanç olacak belki. :D

Sunucuyu kurmamdaki amaç kendimi eğitmektir. Bir insan kendini eğitirse iletişim halinde olduğu kişiler de otomatik eğitilir.
Bundan yola çıkarak toplumumuzdaki ve kendimdeki eksikliklerden yola çıkarak böyle bir sunucu kurmaya karar verdim.
Ben böyle süper dört dörtlük bir Müslüman değilim, namazlarım tam değil, ibadetlerim tam değil, dilim ve ahlakım tam değil.
Eksiğim. Hep eksik olacağım. Ama olabildiğince az eksik olacağım.
Bundan mütevellit bilgilenmek ve bilgilendirmek amacıyla bu DC sunucusunu kurdum.

Sunucunun görevlerinden birisi de bilen bilmeyen herkesin, ağzı olan herkesin konuştuğu din konularını bu forumdan temizlemek. Sonuç olarak bir kere bile bir konunun sağlıklı bir şekilde tartışılıp sorunun çözüme ulaştırıldığına şahit olmadım. Sunucu hem İslam dini sorularını hem de inanç sorularını kapsamaktadır. Yani sadece Müslümanlara değil herkese açıktır.

Kullandığım dil biraz reklam dili olabilir ama emin olun; elimde değil. Benim konuşmam böyle. Valla billa. Günlük hayatta da bir konu hakkında böyle konuşurum.
Ha reklam kuralından yine de kaldırılırsa şikayetim olmaz, olmaması gerekir. :)

Ekleme: Burası bir platform değil. Yardımlaşma odaklı bir arkadaşlık grubudur.
Caner Sen Max 2 sene içinde ateist olmazsan bende bir şey bilmiyorum.
Bak Deist Agnostik Falan Değil Direkt Ateist Olacaksın bunu hatırla olur mu ?

Son düzenleme:

PixDraw

80+ Bronze
Avrupalının %80-90'ı Hıristiyan, İncil İbranice gönderilmiş bir kitap ancak dinine bağlı hiçbir Avrupalı Hıristiyan İncil'i ingilizce okumaz, kendi dilleri olmayan İbranice olarak okur, mana öğrenmek için de ingilizceden faydalanır, biliyor muydun?
bilemez hristiyana çan yerine başka bir şey çalalım denmez nettir dinleri ama ne olmuşsa bizde ezana takmış millet. Avrupada incile yemin ederler bizde amin dersin dua edersin yobaz derler anlamış değilim.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,807
İsim
Lokman Doğan
caner yine bişiler deniyor :)

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
Bu kocaman bir yalan bu arada da neyse. İbranice okunmuyor neredeyse hiçbir yerde. Bütün kiliseler İncili İngilizce işler. Ayrıca arkadaş ezandan bahsetmiş İncil kutsal kabul edilen bir kitap. Ezan ise bir çağrıdan ibaret kutsal bir şey değil.

punisher34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
punisher
Agam yorma kendini tüm peygamberler araplara gitmiş ama yinede aynı kafadalar

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
ben diyorum önce tedavi görmek geren sen diyorsun öleceksein demediğim şeyler üzerinden yargılamak çok zekice İslamda önce yapabildiğini yaparsın sonra ALLAH a bırakırsın olay bu oturduğun yerden bir şey olacağını söyleyen yok kafanda kurup yazıyorsun Mustafa Kemal Bu Ülke için savaşmıştır ama diğer atalarını dini yüzünden saymamak.. şeriat olursa bu en güzel bu toprakalrda olur arapların ne yaptığı umrumda değil
ülkenin gelişmemesinin sebebi Adaletin sağlanamaması haksızlıkların çoğalması particilik yapılması sadece dinle alakalı olduğunu sanıyorsan kafanda hikaye uydurmaya devam edebilirsin
Bu ülkede şeriatın hayalini bile kuramazsın onu unutacaksın önce. Burası Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetidir ve öyle kalacak. Şeriat hayalleriyle çıkarsanız sokağa bu vatanın Cumhuriyetçi çocukları da sokağa dökülür. Sonrası pek hoş olmaz sizler için Atamın izinden gerekeni yaparız.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom