Ok bende öyle düşünüyodumZaten indireceğin 2 driver var, ekran kartı ve chipset. Programa ne gerek var ?
Ekstra bişey sorucam yeni Windows 10 kullanıyorum şu arama kısmını nasıl kapaticamDriver Booster gibi programlardan uzak durun. Yanlış sürücü veya eski sürücü yükleyebiliyor. Onun yerine kendiniz yükleyin, kaldı ki yüklemeniz gereken 2 önemli sürücü var, gerisi isteğe bağlı. Ekran kartı sürücünü ve chipset sürücüsünü kendin indir, Windows 10 kurduysan LAN ve ses sürücüleri otomatik olarak kuruluyor zaten, eğer eski sürüm kurulduysa da anakartın üreticisinin sitesinden isteğe bağlı olarak indirebilirsin.
Böyle.Ekstra bişey sorucam yeni Windows 10 kullanıyorum şu arama kısmını nasıl kapaticam
Driver Booster gibi programlardan uzak durun. Yanlış sürücü veya eski sürücü yükleyebiliyor. Onun yerine kendiniz yükleyin, kaldı ki yüklemeniz gereken 2 önemli sürücü var, gerisi isteğe bağlı. Ekran kartı sürücünü ve chipset sürücüsünü kendin indir, Windows 10 kurduysan LAN ve ses sürücüleri otomatik olarak kuruluyor zaten, eğer eski sürüm kurulduysa da anakartın üreticisinin sitesinden isteğe bağlı olarak indirebilirsin.
Program yanlış gösterebilir, normaldir. CPU-Z'nin son sürümünü indirip kontrol edebilirsiniz.Alıntıyı görüntüle
Reis benim işlemci 12nm burda 14nm ile arasında ne bağlantı var?
Yoksa Bı Program İndirip yapmak mı daha mantıklı varsa hangileri ?
12 nm yazıyordu
Bana gelen e mailProgram yanlış gösterebilir, normaldir. CPU-Z'nin son sürümünü indirip kontrol edebilirsiniz.
CPU-Z'nin en son sürümü mü bu?Alıntıyı görüntüle
12 nm yazıyordu Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bana gelen e mailAlıntıyı görüntüle
Allah Allah. Kutusu var mı işlemcinin?Galiba versiyon 1.92.2
CPU-Z'de 12 nm yazmıyorsa cidden AF olmayan modeli koymuş olabilirler dostum.Gamegarajdan aldım sadece SSD ekran kartı bide anakartin kutusunu göndermişler