Ryzen 5 1600 AF'si olup CPU-Z'nin eski sürümünde 14 nm yazanı gördüm ama yeni sürümde bu çözülmüş durumda. Cidden sana AF olmayan modeli göndermiş olabilirler.Yapma reis 2 Programdada 14 yazıyor
kasanın icini acıp bakabilirmisin oyle bi sansın varsaYapma reis 2 Programdada 14 yazıyor
sogutucuyu cikarip bakma sansiniz varmi peki ?Kutusunu gondermediler
Son sürüm bulabilirsen link atarmisin benim bulduğum version 1.92.2.*64CPU-Z'nin en son sürümü mü bu?
CPU Z nin sürümüAllah Allah. Kutusu var mı işlemcinin?
O son sürüm . Sende AE modeli var sanırım. İşlemciyi çıkartıp anca oradan anlayabilirsin, kutusu sende olmadığı için başka anlama yolu yok.Son sürüm bulabilirsen link atarmisin benim bulduğum version 1.92.2.*64
Son sürüm bulabilirsen link atarmisin benim bulduğum version 1.92.2.*64
Mesaj otomatik birleştirildi:
CPU Z bin sürümü
Dostum bendede r5 1600 AF modeli var ve CPU-Z programında 12nm olarak gösteriyor. Aynı sürüm yüklü bendede. Eğer sende CPU-Z de 14nm gösteriyorsa ki attığın fotoda öyle sana yanlış işlemci göndermişlerKutusunu gondermediler
Gezginler indirdim 14 nm ordan indirdim şimdi 14nmburdan indirdin demiCPU-Z | Softwares | CPUID
CPU-Z for Windows® x86/x64 is a freeware that gathers information on some of the main devices of your system : Processor name and number, codename, process, package, cache levels. Mainboard and chipset. Memory type, size, timings, and module specifications (SPD). Real time...www.cpuid.com
Reis ne yapicam o kadar kurulum yaptım tüm dosyaları filan attım kasayaDostum bendede r5 1600 AF modeli var ve CPU-Z programında 12nm olarak gösteriyor. Aynı sürüm yüklü bendede. Eğer sende CPU-Z de 14nm gösteriyorsa ki attığın fotoda öyle sana yanlış işlemci göndermişler
Ve ellerinde şuan gamegarajın AF stoğu kalmadı diye biliyorum, değişime göndersen bile AF veremezler sana sanırım. En iyisi müşteri hizmetleriyle konuş sistemi komple iade et veya bir şekilde sana AF modeli bulmalarını isteDostum bendede r5 1600 AF modeli var ve CPU-Z programında 12nm olarak gösteriyor. Aynı sürüm yüklü bendede. Eğer sende CPU-Z de 14nm gösteriyorsa ki attığın fotoda öyle sana yanlış işlemci göndermişler
Gezginler indirdim 14 nm ordan indirdim şimdi 14nm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reis ne yapicam o kadar kurulum yaptım tüm dosyaları filan attım kasaya
Ve ellerinde şuan gamegarajın AF stoğu kalmadı diye biliyorum, değişime göndersen bile AF veremezler sana sanırım. En iyisi müşteri hizmetleriyle konuş sistemi komple iade et veya bir şekilde sana AF modeli bulmalarını iste