Neler Yeni

işlemci AMD Ryzen 5 1600 af 12nm sipariş verdim CPU Z de 14 nm yazıyı

Last King

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Ahmet
Ve ellerinde şuan gamegarajın AF stoğu kalmadı diye biliyorum, değişime göndersen bile AF veremezler sana sanırım. En iyisi müşteri hizmetleriyle konuş sistemi komple iade et veya bir şekilde sana AF modeli bulmalarını iste
Mesaj otomatik birleştirildi:
Technology kısmında 14 yaziyo threads kısmında 12
Mesaj otomatik birleştirildi:

Program yanlış gösterebilir, normaldir. CPU-Z'nin son sürümünü indirip kontrol edebilirsiniz.
IMG_20200709_153044.jpg
IMG_20200709_153051.jpg

CPU DA 14 GRAPHİCS de 12 yaziyor

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
REİS Geçen Cuma Aldım 12nm yazıyordu = 813 TL Diyordu Açmaktan Başka Çare Varmı?
Açıp bakınca da AF olmadığını göreceksin, aldığın yere başvur, başka çaresi yok.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Dostum thread dediğin farklı bir şey işlemcinin nm değil o. Graphics kısmı ise ekran kartının özelliklerinin bulunduğu yerdir. Senin şuan %99 ihtimalle işlemcin AF değil
Aynı işlemciyi kullandığım için bu kadar emin konuşuyorum. CPU-Z programındada aynı sürümü kullanıyoruz ama bende 12nm yazıyor. Çünkü benimki AF modeli, sende de 12nm yazması gerek ama yazmıyorsa demekki AF göndermemişler sana

Last King

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Ahmet
Aynı işlemciyi kullandığım için bu kadar emin konuşuyorum. CPU-Z programındada aynı sürümü kullanıyoruz ama bende 12nm yazıyor. Çünkü benimki AF modeli, sende de 12nm yazması gerek ama yazmıyorsa demekki AF göndermemişler sana
Hata yaptilar o zaman

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Hata yaptilar o zaman
Stoğun bitmesine yakın bir zamanda aldıysan sistemi belki sana ellerinde kalmadığı bir zamana denk gelmişlerdir. 14nm takıp göndermiş olabilirler. Esnaf sonuçta bunlarda yüzde yüz güvenilir diyemeyiz.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Hata yaptilar o zaman
Belki de bilerek yaptılar af stoğu kalmayınca 14nmyi kitlediler.Forumda bir kişi de gamegarajın yetkilisinin 14nm ile 12nm arasında hiç fark olamyacağını söyleyip arkadaşa 14nmyi kitlemeye çalışmıştı :)
Ama tabi yanlışlıkla da olabilir müşteri hizmetlerini aramalısın.

Last King

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Ahmet
Stoğun bitmesine yakın bir zamanda aldıysan sistemi belki sana ellerinde kalmadığı bir zamana denk gelmişlerdir. 14nm takıp göndermiş olabilirler. Esnaf sonuçta bunlarda yüzde yüz güvenilir diyemeyiz.
Aynen öyle hocam sistemi felan kurdum Eski PC dekileri buna aktardim testlerde 14nm yazdi

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Sen en iyisi vaktini burda harcamak yerine iletişim kur onlarla, mağduriyetini mutlaka gidermek zorundalar. Eğer elimizde AF yok şuan değişim yapamayız derlerse ki öyle dicekler ellerinde yok çünkü. Ozaman seninde sistemi komple iade edip paranı geri almanı öneririm

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Ayrıca bir sorun çıktartırlarsa da sistemde 1600af yazdığını ve 14nm gönderildiğin söyle ayrıca e-devletten hakem heyetine başvurabilirsin sıkıntı çıkarırlarsa.

Last King

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Ahmet
Sen en iyisi vaktini burda harcamak yerine iletişim kur onlarla, mağduriyetini mutlaka gidermek zorundalar. Eğer elimizde AF yok şuan değişim yapamayız derlerse ki öyle dicekler ellerinde yok çünkü. Ozaman seninde sistemi komple iade edip paranı geri almanı öneririm
Adamlara 14 nm gelmiş dediğimde cpu Z 14 gösteriyo dersem anlarlarmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,859
Üyeler
161,154
Son üye
lalo_salamanca
Top Bottom