Abilerim/ablalarım/kardeşlerim şuan aktif olarak çalışıyorum şuan ki işlemcim anlık olarak i5 2400 bu yüzden işlemcimi değiştirmek istiyorum tercihen amd ye geçmek istiyorum çünkü tekrar intele geçmek bana pahalıya mal olucak (anakartıda değiştireceğim için) o yüzden tercihen amd işlemciye geçmek istiyorum f/p odaklı orta segment uçmaya gerek yok 2. el olur 0 olur önerdiğiniz işlemci varmıdır anakartla birlikte
Şuan ki kullandığım ekran kartı gtx 1050 ti yakın zamandada 2060 supere geçmeyi düşünüyorum yani darboğaz yapmayacak şekilde orta segment bir pc toplamak istiyorum çünkü oynadığım oyunlarda eksta yüksek grafik isteyen oyunlar değil bu özellikteki sistem bana yetiyor şimdiden önerileriniz için teşekkürler
Şuan ki kullandığım ekran kartı gtx 1050 ti yakın zamandada 2060 supere geçmeyi düşünüyorum yani darboğaz yapmayacak şekilde orta segment bir pc toplamak istiyorum çünkü oynadığım oyunlarda eksta yüksek grafik isteyen oyunlar değil bu özellikteki sistem bana yetiyor şimdiden önerileriniz için teşekkürler