Neler Yeni

İŞLEMCİ + ANAKART TAVSİYESİ

Msarda23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Arda Çalışkanlar
Abilerim/ablalarım/kardeşlerim şuan aktif olarak çalışıyorum şuan ki işlemcim anlık olarak i5 2400 bu yüzden işlemcimi değiştirmek istiyorum tercihen amd ye geçmek istiyorum çünkü tekrar intele geçmek bana pahalıya mal olucak (anakartıda değiştireceğim için) o yüzden tercihen amd işlemciye geçmek istiyorum f/p odaklı orta segment uçmaya gerek yok 2. el olur 0 olur önerdiğiniz işlemci varmıdır anakartla birlikte

Şuan ki kullandığım ekran kartı gtx 1050 ti yakın zamandada 2060 supere geçmeyi düşünüyorum yani darboğaz yapmayacak şekilde orta segment bir pc toplamak istiyorum çünkü oynadığım oyunlarda eksta yüksek grafik isteyen oyunlar değil bu özellikteki sistem bana yetiyor şimdiden önerileriniz için teşekkürler

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
berkay
İşlemci ve anakarta ayırdığınız bütçe nedir

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
EREN
bütçe yaz bide konuyu sabağ açarsan dağa çok cevap gelir

Msarda23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Arda Çalışkanlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bütçe olarak 4-5 civarı çıkarım daha fazlada çıkabilirim ama bu beni bu ay için çok zorlar o yüzden dolayı 4-5 civarı iyidir ama diyorsanızki 4-5 e istediğin bir şey bulamayız yada yapamayız o zaman siz kendiniz bütçe koyun ben bir sonraki ay bütçemi ona göre ayarlayıp alırım

EmreE38

80+ Bronze
Abilerim/ablalarım/kardeşlerim şuan aktif olarak çalışıyorum şuan ki işlemcim anlık olarak i5 2400 bu yüzden işlemcimi değiştirmek istiyorum tercihen amd ye geçmek istiyorum çünkü tekrar intele geçmek bana pahalıya mal olucak (anakartıda değiştireceğim için) o yüzden tercihen amd işlemciye geçmek istiyorum f/p odaklı orta segment uçmaya gerek yok 2. el olur 0 olur önerdiğiniz işlemci varmıdır anakartla birlikte

Şuan ki kullandığım ekran kartı gtx 1050 ti yakın zamandada 2060 supere geçmeyi düşünüyorum yani darboğaz yapmayacak şekilde orta segment bir pc toplamak istiyorum çünkü oynadığım oyunlarda eksta yüksek grafik isteyen oyunlar değil bu özellikteki sistem bana yetiyor şimdiden önerileriniz için teşekkürler
Oc yapmicaksan 5500le a520mk al

Top Bottom