Neler Yeni

İşlemci arka plaka gerekli mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
İsmet Kazancı
Dostlar selam işlemci arka plaka olarak geçen anakartın usb vs. girişlerinin olduğu yer değil direkt işlemci fanının arkasına takılan demir parça gerekli mi?Şuan 2. olarak anakartımı bi dosta satıyorum ve benden o parçayı da vermemi istedi fakat izlediğim anakart kutu açılım videolarında o parça çıkmıyor hiç.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,559
İsim
Yusuf
anakart modeli neydi. arkadaşında bahsettiği gibi anakartın eksiksiz verilmesi gerekiyor çünkü nasıl kullanacağını o belirleyecek. örn amd chipsetli bir anakart ise bu braket sayesinde mandallı sisteme sahip wraith prism soğutucu takabiliyor, yada mandalsız wraith stealth soğutucuyu bu brakete vidalıyor.

Eric Cartman

80+ Bronze
Dostlar selam işlemci arka plaka olarak geçen anakartın usb vs. girişlerinin olduğu yer değil direkt işlemci fanının arkasına takılan demir parça gerekli mi?Şuan 2. olarak anakartımı bi dosta satıyorum ve benden o parçayı da vermemi istedi fakat izlediğim anakart kutu açılım videolarında o parça çıkmıyor hiç.
anakartın arkasında durduğu için vidalı şekilde kutu içinden çıkmıyor olarak görüyor olabilirsin ama o metal parça anakarta dahil

com2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ozan Yılmaz
O parça soğutucuyu vidalamak için yani önemli bir parça anakartını eski bir bilgisayardan aldıysan söktükten sonra plaka kasanın arkasına düşmüş olabilir

Top Bottom