Sekibayashi
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
tansiyonum düşüyor böyle durumlarda nasıl 2 fanlı satıyorlar takmayı mı unuttular acabaHayır 0 vatandan aldık 6ay once
tansiyonum düşüyor böyle durumlarda nasıl 2 fanlı satıyorlar takmayı mı unuttular acabaHayır 0 vatandan aldık 6ay once
Hocam 3 fan olması lazım çünküHayır 0 vatandan aldık 6ay once
Ucuza aldık bı tık ondan olabilirmiHocam 3 fan olması lazım çünkü
Ağırlık yapıyordu kardeşim bende sökeyim demiş udiejdtansiyonum düşüyor böyle durumlarda nasıl 2 fanlı satıyorlar takmayı mı unuttular acaba![]()
Hocam kendin alabilirsin fan egzoz fanı üste koy Sırıtmaz 120₺ bir şey zatn ben onu kullanıyorumUcuza aldık bı tık ondan olabilirmi
Psu kabloları ramlari kaplamış jdjsxhkexAğırlık yapıyordu kardeşim bende sökeyim demiş udiejd
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam kendin alabilirsin fan egzoz fanı üste koy Sırıtmaz 120₺ bir şey zatn ben onu kullanıyorum
Böyle Kullaniom ben
hocam yapıcakları kısmaya .. yani bir fan maaliyeti 200-300Ucuza aldık bı tık ondan olabilirmi
Alaşım var benimde damlar yakın fana öyle bişey düşünüyorumAğırlık yapıyordu kardeşim bende sökeyim demiş udiejd
Hocam kendin alabilirsin fan egzoz fanı üste koy Sırıtmaz 120₺ bir şey zatn ben onu kullanıyorum
Böyle Kullaniom ben
Psu kabloları ramlari kaplamış jdjsxhkex
Bide şu kasadaki plastiği çıkarmayı dusunuyom bok gibi duruyorAlaşım var benimde damlar yakın fana öyle bişey düşünüyorum
Aynen hocam bana kule tipi onerebilirmisin ama ramlarim yakın bayabi fotoda göründüğü gibi ona bakarak bı kule tipi onerebilirmisin sana zahmetSistemin güzel zatn hocam bir egzoz fan 1 kule tipi çektin mi sistemin müq olur
Ağırlık yapıyordu kardeşim bende sökeyim demiş udiejd
Böyle Kullaniom ben
Psu kabloları ramlari kaplamış jdjsxhkex
Ramlare değmez bence çoğu üretici ona dikkat ediyor birde bütçe verme şansın varmı hocamAynen hocam bana kule tipi onerebilirmisin ama ramlarim yakın bayabi fotoda göründüğü gibi ona bakarak bı kule tipi onerebilirmisin sana zahmet
Yani 1 2k verebilirim bı tane daha fan taktircam yaRamlare değmez bence çoğu üretici ona dikkat ediyor birde bütçe verme şansın varmı hocam
Çok rahat yeter hocam şimdi bakayım modellereYani 1 2k verebilirim bı tane daha fan taktircam ya
Anlamadım Hocam tamAlıntıyı görüntüle
egzoz fanı yukarı takmak fark ediyor mu ?
egzoz fanı üstte koyun dediniz kasa üst kısmına takmayı mı kast ettinizÇok rahat yeter hocam şimdi bakayım modellere
Anlamadım Hocam tam