Neler Yeni

İşlemci boşta 70 80 derece görüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Arda Baltaş
İşlemci 75 80 derce veriyor boşda ve oyuna girdim az önce hata verdi yeniden başlatıldı 3080 5600x
Hata bu CPU aşırı ısınma uyarısı! Çalışma özelliği için lütfen CPU soğutucusunun sıkıca takılı olup olmadığını kontrol edin. yeni aldım 1 ay olmadı daha yeni bu hafat oldu bu hata stok fan ile kullanıyorum dark rider kasam

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Eray Yılmaz
kesinlikle bir sorun var acaba soğutucununun stickerini falan mı sökmediler yada termal macun mu yok fanın çalıştığına eminsin dimi.

chary

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
𝔖𝔞𝔪𝔢𝔱
İlgilendiği Kategoriler
Sistemsel Sorunlar / Ekipman
Kasada sirkülasyon kötü olabilir. Termal macun az veya kötü olabilir, fan yerinden oynamış olabilir. Kasa kapağını açıp fan tam oturmuş vaziyettemi kontrol et eğer sorun yoksa kapak açık şekilde kullan sıcaklıkları tekrar kontrol et.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Arda Baltaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasada sirkülasyon kötü olabilir. Termal macun az veya kötü olabilir, fan yerinden oynamış olabilir. Kasa kapağını açıp fan tam oturmuş vaziyettemi kontrol et eğer sorun yoksa kapak açık şekilde kullan sıcaklıkları tekrar kontrol et.
Teşekkürler deniyip yazicsm
kesinlikle bir sorun var acaba soğutucununun stickerini falan mı sökmediler yada termal macun mu yok fanın çalıştığına eminsin dimi.
Bende ondan süpelendim adam zaten stok canın kemdi macununu kulandi
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci soğutucusu bu bastırdım 60 a düsdu xhdhdhdhsh teşekkürler ikinizede

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Arda Baltaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam gene 80 cildi 10 25 dk sabit sonra bı anda 80 oldu ya

Ysuflix

80+ Gold
stok fanmı : pardon görmemişim stok fanmış ısınır zaten se224xts al çözülür

Son düzenleme:

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Eray Yılmaz

Ysuflix

80+ Gold
hocam bu kadar nasıl ısınsın stock falan olsada max 80 vb olması lazım bir sorun ya fan bozuk yada ya işlemci normal değil.

dostum sen garantiye yolla bence pcyi bir baksınlar.
hocam 5600 bile 80i geçiyoken 5600x nası geçmesin

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Eray Yılmaz

chary

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
𝔖𝔞𝔪𝔢𝔱
İlgilendiği Kategoriler
Sistemsel Sorunlar / Ekipman
R5 5600 ve R5 5600x kullanıcısıyım ikisinide stok fan ile kullanıyorum boşta 50 - 55 derecede kullanıyorum stok fan olsa dahi. A+ oyunlarda ultra ayarda bile 85 dereceyi geçmiyor. Bu işlemciler stok fan ile kullanılmaz diye bir şey yok. Gelelim konudaki soruna senin CPU fan yerine oturtulmadan takılmış muhtemelen ayaklardan biri açık veya sıkılmamış ya da işlemciye tam temasla oturtulmamıştır. Eğer bilgisayarcıya vs. yaptıracaksan dikkatli ol yanında bulun stok fanlar bazen işlemci ile beraber gelebiliyo sökerken işlemcine zarar gelmesin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,764
Üyeler
160,600
Son üye
alikbktp
Top Bottom