Neler Yeni

Çözüldü✓ İşlemci Boştayken Yüksek Frekansta Çalışıyor

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Buğra
dostlar işlemci boştayken sürekli yüksek frekanslarda çalışıyor işlemci sıcaklığı çok iyi 35 derecelerde fakat sürekli yüksek frekansta çalışıyor çözümünü bulamadım yardımcı olur musunuz bu normal bir şey mi yoksa
güç modu dengelide kullanıyorum

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-01-15 144117.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-15 144117.png
    494.9 KB · Hit: 23

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,625
İsim
Özgürcan
bende de dengelide sürekli sabit mi yüksek frekans da

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Cwenna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Aykut
Aynı şey bende de var eğer sorunsa. Aynı işlemci. Sadece güç tasarrufu moduna alınca düşüyor, dene istersen.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Buğra
Aynı şey bende de var eğer sorunsa. Aynı işlemci. Sadece güç tasarrufu moduna alınca düşüyor, dene istersen.
evet hocam düştü fakat oyun performansında düşüş olur mu acaba

goygoy.x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Nurettin Düz
Şöyle düşün kankam, yüksek frekansta çalışmıyor olsa yüzdelik olarak daha fazla kullanıyor olacak. Yani evet, yüksek frekans normal iyi bir şey.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Buğra
Şöyle düşün kankam, yüksek frekansta çalışmıyor olsa yüzdelik olarak daha fazla kullanıyor olacak. Yani evet, yüksek frekans normal iyi bir şey.
evet başka forumda da böyle demişlerdi ama hocam işlemcinin yüksek frekansta sürekli çalışması işlemcinin ömrünü kısaltmaz mı şuan güç verimliliği moduna aldım pc yi 3.6 ghz oldu fakat oyun performansında düşüş olur mu bu sefer

goygoy.x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Nurettin Düz
evet başka forumda da böyle demişlerdi ama hocam işlemcinin yüksek frekansta sürekli çalışması işlemcinin ömrünü kısaltmaz mı şuan güç verimliliği moduna aldım pc yi 3.6 ghz oldu fakat oyun performansında düşüş olur mu bu sefer
Yüksek hızda çalışması gözle görülür bir ömür kısaltma yaratmaz. Güç verimliliği moduna alman bir nebze daha sağlıklı olur tabii ama sadece oyun değil her işlemdeki performansını düşürür.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Buğra
Yüksek hızda çalışması gözle görülür bir ömür kısaltma yaratmaz. Güç verimliliği moduna alman bir nebze daha sağlıklı olur tabii ama sadece oyun değil her işlemdeki performansını düşürür.
hocam eskisi gibi aldım en iyi performans moduna işlemci ısınmadığı sürece sorun olmaz diye düşünüyorum zaten boşta 35 yük altında 48 dereceyi bile geçmiyor işlemci verirse yüksek ısı verir işlemciye zarar o da yok şuanlık

goygoy.x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Nurettin Düz
Evet, performans modunda rahatça kullanabilirsin. Sıcaklık değerlerin de iyiyse madem hiç kafaya takmana bile gerek yok.

Nixist

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Enes
Normal bir şey kanka sen ona takılma.Sıcaklık değerini kontrol et.35 çok çok iyi bir değer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,040
Üyeler
165,270
Son üye
Zekaseviyemeulaşamazsınız
Top Bottom