- Konu Sahibi Konu Sahibi
msconfig üzerinden işlemci çekirdek sayısını 8 e almıştım ve mavi ekran yedim sorun buradan sonra başladıNe yapmaya çalıştın gram anlamadım.
msconfig üzerinden işlemci çekirdek sayısını 8 e almıştım ve mavi ekran yedim sorun buradan sonra başladıNe yapmaya çalıştın gram anlamadım.
Hangi oyunlar?%25 ve % 40 arasında değişim gösteriyor
mavi ekran verdiğinde güç tasarrufuna almış olabilir. biostan biraz kurcalayip açıksa kapatın, fps düzelecektir.%25 ve % 40 arasında değişim gösteriyor
şu an sadece lolde denedikİnternetten ekran kartı indirmeye benzemiş bu işlem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi oyunlar?
İşlemci bazlı oyunlarda test edin. VALORANT olsun CS:GO olsun R6 olsun...şu an sadece lolde denedik
Mesaj otomatik birleştirildi:
apex de 100 kullanmakta
tamam öncelikle teşekkürler fakat minidump dosyasında herhangi bir şey bulunmuyorMsconfig ayarlarından işlemci sayısını 8'e almanız bilgisayarınızın önyükleme, yani açılışı ile alakalıdır. Dolayısıyla mavi ekran yemenize neden olan şey bu değildir. Bu ayar, bilgisayarıınızın açılış hızını arttırır, o yüzden Msconfig'deki 8 olan işlemci sayınızı değiştirmeyiniz.
Minidump dosyalarınızı paylaşınız.
bu işlem dışında bir şeyi değiştirmemiştim fakat mavi ekran aldımBu şekilde yapılıyormuş.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bu işlem bende de 4 olabiliyor. Bunu yaparsam zararı olur mu? işlemcim i5-7200U.
çok teşekkürler.