Neler Yeni

İşlemci çok mu sıcak ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berat Alatepe
Herkese iyi forumlar dostlar. Ryzen 5 3600 6 çekirdekli işlemci kullanıyorum soğutucu olarak da DarkFlash DarkAir 120mm Kule Tipi soğutucu var termal macun yenilendi 1 2 ay önce. Yenilenmeden önce ısı değerleri gayet iyiydi yenilendikten sonra boşta 58 görüyor BİOS tan baktığım zaman. Biraz önce Amd AfterBurner ile oyunda ne kadar gördüğünü test ettim genel olarak 77 78 civarında seyrediyor ara ara 89 bandına çıkıp geri iniyor bu sıcaklıklar normal mi ? Değilse sizce neyden kaynaklanıyor
Edit: Dostlar tekrardan götürdüm yanında kontrolleri yaptık elini işlemcinin olduğu yere doğru götürdü ısı yok ancak uygulamalarda 55 60 bandında gösteriyordu BİOS güncellemesi yaptık 7 sürüm eskiydi güncel BİOS yaptıktan sonra da hala gösterge ile hissedilen sıcaklık farklı gösteriyordu. Çözemeyince geri aldım sizce neden böyle oluyor. Aldığım yerin online servisi ile görüştüm 100 derece olmadıgı sürece endişe etmeyin diyor. Abi kule tipi fan var diyorum kullanımınıza bağlı sıcaklık değişir diyor ne yapacağımı şaşırdım

Son düzenleme:

Ysuflix

80+ Gold
Hocam konuyu güncelledim ama iyi mi yaptım bilemiyorum başka bir konu mu açsam ne düşünüyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuyu güncelledim kanka ne düşünüyorsun problem hakkında
yine normal değil o fanla 65i falan geçmemesi lazım.

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz
Boşta 58 yükte bazen 89 oluyor demişsiniz zaten 90ı gördükten sonra kapanıyor masaüstü işlemcileri genelde hiç iyi değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berat Alatepe
yine normal değil o fanla 65i falan geçmemesi lazım.
Napsam ki teknik servisi aradım normal 100 ü görene kadar devam diyorlar

Boşta 58 yükte bazen 89 oluyor demişsiniz zaten 90ı gördükten sonra kapanıyor masaüstü işlemcileri genelde hiç iyi değil.
montaj sağlam macun iyi anlamadım ki niye böyle

O işi öyle anlayamazsın, işlemci ısınıyor işte 😀

Adamın dokunduğunu falan da sanmıyorum bloğu kaldırdığı gibi 100 derece olur orası kolaysa dokunsun 😁
valla tokat manyagı olduk desene be kanka. Kimseye güven olmuyor

Ysuflix

80+ Gold
kasa, kullanılan macun nedir

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Tuğra
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berat Alatepe

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz
Napsam ki teknik servisi aradım normal 100 ü görene kadar devam diyorlar

montaj sağlam macun iyi anlamadım ki niye böyle

valla tokat manyagı olduk desene be kanka. Kimseye güven olmuyor
100 derece görene kadar devam mı arabanın deviri 9 bini zorluyor diye 9 bin demi kullancaz hocam böyle deseydiniz iki durumdada makine elinizde kalıyor hocam arabada da işlemcidede öyle şeymi olur tostçuyu almışlar teknik servise herhalde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berat Alatepe
100 derece görene kadar devam mı arabanın deviri 9 bini zorluyor diye 9 bin demi kullancaz hocam böyle deseydiniz iki durumdada makine elinizde kalıyor hocam arabada da işlemcidede öyle şeymi olur tostçuyu almışlar teknik servise herhalde.
anlamış değilim bende boşta 52 civarı gösteriyor suan yükte 65 68 bandına bu sefer daha arkada daha çok şey açık olmasına rağmen sıcaklık sabit max 69 gördü anlamıs değilim dalga geçiyor sanırım benle

Top Bottom