Eyvallah hocam saolBaşka bir anakartta deneme şansın olursa daha iyi olur. Çok düşük bir ihtimalde olsa bazen işlemci sorunlu olabiliyor. Eğer başka anakartta da sorun oluyorsa işlemcide sorun vardır büyük ihtimalle.
Eyvallah hocam saolBaşka bir anakartta deneme şansın olursa daha iyi olur. Çok düşük bir ihtimalde olsa bazen işlemci sorunlu olabiliyor. Eğer başka anakartta da sorun oluyorsa işlemcide sorun vardır büyük ihtimalle.
Sorunu çözebildin mi ? Aynı sorun devam ediyor. 1 buçuk sene sonra asus bir anakarta geçtim ve logo ekranında reset atıyor. Garantisi dolmadığı için garantiye göndereceğim. %100 işlemci arızası.Eyvallah hocam saol
yok hocam çözemedim farklı bir anakartım olmadığı için deneyemedim yeni işlemci aldımSorunu çözebildin mi ? Aynı sorun devam ediyor. 1 buçuk sene sonra asus bir anakarta geçtim ve logo ekranında reset atıyor. Garantisi dolmadığı için garantiye göndereceğim. %100 işlemci arızası.
Ben 1 bucuk yil sonunda islemciyi garantiye gonderdim. Firma arizali oldugunu soyledi. Yenisiyle degisim yaptilar.yok hocam çözemedim farklı bir anakartım olmadığı için deneyemedim yeni işlemci aldım