İşlemci derecesi normal mi?

Ekler

• 15854299830908997776875649618360.webp
    15854299830908997776875649618360.webp
    496.7 KB · Hit: 82
biraz mantıklı olun lütfen.Gerçekten o derecede olsa onu şuanda göremezdik
Dostum mantıklı olması gereken sensin. Fanlar BIOS'ta 0 RPM olarak gözüküyor. Ben dönüyor mu diye sordum. Sensörlerde problem olabilir. Bilip bilmeden yargılama yapmazsanız sevinirim.

Kasanın fanlaı dönüyor mu? Dönüyorsa nasıl anormal bir şekilde mi?
Dönüyor sadece işlemci fanı en yuksek ayarda calisiyormus gibi arada alcaliyo ama surekli hizli donuyor 5 dakika durunca basiniza agri giriyor oyle soyliyim

Dönüyor sadece işlemci fanı en yuksek ayarda calisiyormus gibi arada alcaliyo ama surekli hizli donuyor 5 dakika durunca basiniza agri giriyor oyle soyliyim
BIOS'da CPU_FAN bölümünde hız seviyesini normale al. Düzelmezse sensörlerdeki problemden dolayıdır. BIOS'un güncel mi? BIOS'da hata olabilir. En mantıklısı garantiye göndermek.

BIOS'da CPU_FAN bölümünde hız seviyesini normale al. Düzelmezse sensörlerdeki problemden dolayıdır. BIOS'un güncel mi? BIOS'da hata olabilir. En mantıklısı garantiye göndermek.
Bios guncelmi bilmiyorum ama evet bir garantiyr gondermek sart peki bilgisayari kullanmaya devam etsem suan oyun felan oynasam bir sikinti olurmu bir kac gun oncede boyle gosteriyordu cunku dereceler

Bios guncelmi bilmiyorum ama evet bir garantiyr gondermek sart peki bilgisayari kullanmaya devam etsem suan oyun felan oynasam bir sikinti olurmu bir kac gun oncede boyle gosteriyordu cunku dereceler
Fanlar çalıştığı sürece sorun olmaz ama en yakın zamanda garantiye gönderin. Onlar BIOS'u günceller.

Yüksek ihtimal sensör bozuk veya BIOS sürümünüzde bug mevcut, güncellemeleri kontrol edin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,204
Üyeler
183,396
Son üye
eness3556
Geri