BahadirAlksn
80+
- Reaksiyon skoru
- 58
Çöle götür yine o dereceye çıkmaz
Fan hizlari da gozukmuyor bu da sorun teşkil eder mi? :dAnakartınızın sıcaklık sensörlerinde sorun var. Anakartınızı garantiye gönderin.
Kasanın fanlaı dönüyor mu? Dönüyorsa nasıl anormal bir şekilde mi?Fan hizlari da gozukmuyor bu da sorun teşkil eder mi? :d
biraz mantıklı olun lütfen.Gerçekten o derecede olsa onu şuanda göremezdikKasanın fanlaı dönüyor mu? Dönüyorsa nasıl anormal bir şekilde mi?
Dostum mantıklı olması gereken sensin. Fanlar BIOS'ta 0 RPM olarak gözüküyor. Ben dönüyor mu diye sordum. Sensörlerde problem olabilir. Bilip bilmeden yargılama yapmazsanız sevinirim.biraz mantıklı olun lütfen.Gerçekten o derecede olsa onu şuanda göremezdik
Dönüyor sadece işlemci fanı en yuksek ayarda calisiyormus gibi arada alcaliyo ama surekli hizli donuyor 5 dakika durunca basiniza agri giriyor oyle soyliyimKasanın fanlaı dönüyor mu? Dönüyorsa nasıl anormal bir şekilde mi?
BIOS'da CPU_FAN bölümünde hız seviyesini normale al. Düzelmezse sensörlerdeki problemden dolayıdır. BIOS'un güncel mi? BIOS'da hata olabilir. En mantıklısı garantiye göndermek.Dönüyor sadece işlemci fanı en yuksek ayarda calisiyormus gibi arada alcaliyo ama surekli hizli donuyor 5 dakika durunca basiniza agri giriyor oyle soyliyim
Bios guncelmi bilmiyorum ama evet bir garantiyr gondermek sart peki bilgisayari kullanmaya devam etsem suan oyun felan oynasam bir sikinti olurmu bir kac gun oncede boyle gosteriyordu cunku derecelerBIOS'da CPU_FAN bölümünde hız seviyesini normale al. Düzelmezse sensörlerdeki problemden dolayıdır. BIOS'un güncel mi? BIOS'da hata olabilir. En mantıklısı garantiye göndermek.
Fanlar çalıştığı sürece sorun olmaz ama en yakın zamanda garantiye gönderin. Onlar BIOS'u günceller.Bios guncelmi bilmiyorum ama evet bir garantiyr gondermek sart peki bilgisayari kullanmaya devam etsem suan oyun felan oynasam bir sikinti olurmu bir kac gun oncede boyle gosteriyordu cunku dereceler
Tamamdır teşekkür ederim ilgilendiginizz icinn iyi gunlerFanlar çalıştığı sürece sorun olmaz ama en yakın zamanda garantiye gönderin. Onlar BIOS'u günceller.
Ona da bakarim bir ara tesekkur ederimmmYüksek ihtimal sensör bozuk veya BIOS sürümünüzde bug mevcut, güncellemeleri kontrol edin.
O Fahrenayttır derece olsa durmazsınArkadaşlar bu sıcaklık 255 derece yaziyor ama normalmidir anlamadim bide fan hizlarini ayarlamada yardiminiz lazim