Neler Yeni

Yardım İşlemci dişleri büküldü

Aligiray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Ali Giray Yener
Arkadaşlar kule tipi fan kullanıyorum gütültülü çalıştığı için değiştirdim fakat değiştirme aşamasında fanı sökerken işlemci de geldi fana yapışmış bi şekilde yan yana 2-3 diş yamulmuştu maket bıçağı ile hafif hafif düzelttim tekrar taktım şu an psu olmadığı için deneme şansım yok sizce sıkıntı çıkar mı bir şey olmuş mudur

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Arkadaşlar kule tipi fan kullanıyorum gütültülü çalıştığı için değiştirdim fakat değiştirme aşamasında fanı sökerken işlemci de geldi fana yapışmış bi şekilde yan yana 2-3 diş yamulmuştu maket bıçağı ile hafif hafif düzelttim tekrar taktım şu an PSU olmadığı için deneme şansım yok sizce sıkıntı çıkar mı bir şey olmuş mudur
Düzelttiysen ve yuvaya oturduysa sıkıntı olmaz. Pinleri kırmadıysan tabii.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,807
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

tnatncr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Tuna
Arkadaşlar kule tipi fan kullanıyorum gütültülü çalıştığı için değiştirdim fakat değiştirme aşamasında fanı sökerken işlemci de geldi fana yapışmış bi şekilde yan yana 2-3 diş yamulmuştu maket bıçağı ile hafif hafif düzelttim tekrar taktım şu an PSU olmadığı için deneme şansım yok sizce sıkıntı çıkar mı bir şey olmuş mudur
ayrıntılı fotoğraf atma şansın varmı ?

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
yok kırılmadı otururken de sıkınıtı olmadı
Bir sorun olmaz o zaman büyük ihtimalle. Bozulduysa da geçmiş olsun. Kullanıcı hatasına giriyor zaten. Yenisini alırsın.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Saçma soket yapısı var bu amd nin. Hocam bundan sonra soğutucu sökmeden işlemciyi stress testine sokun 50-70 dereceye çıkana kadar bekleyin daha sonra pc yi kapatıp soğutucuyu çıkarın. Sal*k AMD o kadar güçlü işlemci üretiyorsun böylesi hatalar yüzünden olan şeylere bak yine sinirlerim bozuldu

FreakyXd

80+ Silver
Şu amd de en sevmediğim şey amd pin conrat sinirim bozuldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,839
Üyeler
164,919
Son üye
erenikoo