Neler Yeni

İşlemci ekran kartını nasıl güncellerim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Muhammet Emin Çintesun
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Muhammet Emin Çintesun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
HigH VoLtaGe
İşlemcimin dahili ekran kartını vs güncellemek istiyorum burdan hangisini indirmem gerek acaba ? (işlemci:i3 2330m)
işaretlediğim sürücüyü indirmen gerekir işlemcin ikinci nesil olduğu için windows 8 e kadar yazılmış ona aldanma w10 dada çalışır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler peki normal indirip kurucak mıyım çok anlamıyorum bozmim bilgisayarı.
aslında hiç uğraşma windows 10 mu kullanıyorsun basit bir yolu var çünkü

Ekler

• erg.PNG
    erg.PNG
    89 KB · Hit: 26
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Muhammet Emin Çintesun
işaretlediğim sürücüyü indirmen gerekir işlemcin ikinci nesil olduğu için windows 8 e kadar yazılmış ona aldanma w10 dada çalışır.

indirdim şimdi ne yapmalıyım?

Evet win10

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
HigH VoLtaGe
sürücü bir kenarda kalsın önce şunu dene bilgisayarım sağ tık özelliler aygıt yöneticisi görüntü bağdaştırıcıları üstüne çift tıkla orada intel hd graphics yazıcak ona sağ tıkla sürücüyü güncelleştir de otomatik olarak de bu kadar en doğru en günceli kurar hemen zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Muhammet Emin Çintesun
sürücü bir kenarda kalsın önce şunu dene bilgisayarım sağ tık özelliler aygıt yöneticisi görüntü bağdaştırıcıları üstüne çift tıkla orada intel hd graphics yazıcak ona sağ tıkla sürücüyü güncelleştir de otomatik olarak de bu kadar en doğru en günceli kurar hemen zaten
Deniyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Muhammet Emin Çintesun
tamam kurulum başlarsa ekranın gidip gelebilir o kurulduğunun göstergesidir sonra bilgisayarını yeniden başlat
Şimdi kurulum bitti ama zaten sürücü güncel diyor bir şey yapmama gerek yok deilmi

kuruldu dmi ben teşekkür ederim indirdiğin driverı da sil gitsin
Sildim sildim

kuruldu dmi ben teşekkür ederim indirdiğin driverı da sil gitsin
Peki ekran kartıda güncel ama bilgisayarda hala droplar oluyo durup dururken nedeni ne olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
HigH VoLtaGe
hayır zaten güncel diyor ise bir şey yapmana gerek yok ama performansda sorun var ise gösterdiğim yerden donanım yazılımını sil deyip kaldırır pc yi tekrar başlatıp yine aynı şekilde yüklersin ancak şunuda belirteyim işlemcin intel hd 3000 grafik birimine sahip yani baya eski zaten oyun anlamında pek bir şey bekleme ama önceden daha iyi performans alıyorsan yinede bi kaldırıp tekrar kurman iyi olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Muhammet Emin Çintesun
hayır zaten güncel diyor ise bir şey yapmana gerek yok ama performansda sorun var ise gösterdiğim yerden donanım yazılımını sil deyip kaldırır pc yi tekrar başlatıp yine aynı şekilde yüklersin ancak şunuda belirteyim işlemcin intel hd 3000 grafik birimine sahip yani baya eski zaten oyun anlamında pek bir şey bekleme ama önceden daha iyi performans alıyorsan yinede bi kaldırıp tekrar kurman iyi olur
Önceden daha iyi performans veriyordu 10fps düşüş yaşandı ve bu çok fark ediyo drop fln yiyiyor laptop

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,044,181
Üyeler
165,648
Son üye
DARKKING011