- En İyi Cevap
- 15
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 69,564
- İsim
- Mehmet Yılmaz
- İlgilendiği Kategoriler
- Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
- Epic Games
- DreamRS
- Discord
- mehmet_yilmaz
İşlemciye kolay kolay bir şey olmaz.Hocam Peki size şöyle bi bilgiyle gelsem ben fanı pc den çıkarttım. Elimle döndürdüm Fan'da değişik bi hantallık vardı yani ağırlık aynı şekilde benim eski sistemim vardı zamanında ucuz bi miktara toplamıştım onun elimde CPU' fanı kalmıştı fm2 slot onu aldım elime onu çevirdim o fan gayet akıcı ve stabil dönüyordu yani 2 fan arasında fark vardı. Dönüş hızı ve mesafesi olarak biri ağır hantal diğeri hafif hızlı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şey gibiydi bu rahatsız olduğum fan sanki içindeki mekanizma pislenmiş dönmeye hali yok gibiydi çeviriyom çeviriyom bütün gücümle deniyom yine dönmüyo hantallaşmış. Yani bu durumda en iyisi bi Yeni fan almak bence mantık olan Yada bilgisayarcıya götürüp danışmak en mantık olan o galiba ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kule tipi fan alınca sesten kurtulurmuyum cidden yani bilemiyorum 3 hafta önce bilgisayarıma giren virüs işlemciye zarar vermiş olabilir. Şuan'da rahatsız oldugum bu sese sebep olmuş olabilir yani. İşlemci eğer fanı böyle dönmeye zorluyorsa kule tipi alsam o fanda bence böyle döner en mantıklı olan ne biliyormusun bilgisayarcıya götürmek yada am4 fanı anakarttan çıkarıp başka bi cpu fan takıp işlemciye takmadan denemek sadece dönüş hızına bakarak hareket etmek.