Neler Yeni

İşlemci fanını çıkartma

ibo622

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
ibrahim ugur
Arkadaşlar üniversitede felsefe okumak istiyorum. Bunun yanında biyoloji ve tarih üzerine de ikinci dal olarak eğitim alma düşüncem var. Lakin Türkiye'de bunu nitelikli bir şekilde veren bir üniversite yok. Buna ek olarak akademik bir kariyer istediğim için burada önüm kapanıyor. Bunun için ise yurtdışına gitmem gerek. Ben eğitimim için İngiltere'yi hedefledim. Burs vs kovalayarak Cambridge Üniversitesine girme imkanım var. Şöyle bir sıkıntı var Cambridge olmasa bile, daha düşük bir seviyede okul için en az 9K ile 16K Pound arasında bir harcama yapmam gerekiyor. Sadece okul ücreti için bu para isteniyor. Ben şuan 11. sınıf öğrencisiyim. Derslerden kalan boş vakitte dışarıda çalışsam bile emekli olana kadar bu parayı bir araya getiremem. Ailemin durumu zaten belli. Bir öneriniz var mı? Girişimcilik gibi bir kaç yıla yayarak iyi para kazanabileceğim.
Evet beyler naptığıma bakın Alıntıyı görüntüle
belki işlemci ye değilde işlemci nin kaldı ğı demir varya çok geniş zaten onu bişeyle ısıt ama işlemciye gelmesin yada soğutma bloğunu ısıt ama hiç bi şekilde işlemciye gelmesin

Mamyy

80+ Silver
belki işlemci ye değilde işlemci nin kaldı ğı demir varya çok geniş zaten onu bişeyle ısıt ama işlemciye gelmesin yada soğutma bloğunu ısıt ama hiç bi şekilde işlemciye gelmesin
Çıktı şuan elimle teşekkürle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,359
Üyeler
165,173
Son üye
palareis00
Top Bottom