Eee simdi yani sorduğun soru nedir ben anlamadım bu bilgiyi napcaz bizSorun yok sadece frekans artti kendiliginden
Alın bu bilgiyle ne yaparsanız yapın tadında.Eee simdi yani sorduğun soru nedir ben anlamadım bu bilgiyi napcaz biz
Canı sıkılmıştır gücümü arttırayım biraz FPS artsın demiştir bence anakart ile beraber örgütlenip bu işi yaptilar burada ram ve ssdnin bir suçu yok ekran kartını sorgulayın belki örgütlenme başlatan odurNiye artti kendiliginden hicbi ayarda yapmadim
Afied gibi bişey olmuşAlın bu bilgiyle ne yaparsanız yapın tadında.
dostum işlemcin yanabilir dikkat et (!)İşlemci frekansi 4090 mhz yi gecmiyodu ama artik 4593 e kadar cikiyor oyunlarda
elektrik verirsek konusurlar bence .dCanı sıkılmıştır gücümü arttırayım biraz FPS artsın demiştir bence anakart ile beraber örgütlenip bu işi yaptilar burada ram ve ssdnin bir suçu yok ekran kartını sorgulayın belki örgütlenme başlatan odur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Afied gibi bişey olmuşdu
Sıcaklık değerleri iyi demekki kendini boostluyordur oto oyunda ve normal masaüstünde calışma mzhleri farklılık gösterir ısınmadığı sürece kendini boostlayabilir normal bir durumİşlemci frekansi 4090 mhz yi gecmiyodu ama artik 4593 e kadar cikiyor oyunlarda