Neler Yeni

İşlemci güc soketi takınca pc kapanıyor

kelebuich

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan Çalışkan
kondansatörü değiştiremezsin o anakart eğer garantisi varsa git aldığın mağazaya da kargoyla gönder sorununu yaz servise gönderiyorlar genelde böyle sorunlarda 1. ya da 2. göndermede sıfır değişim sağlanıyor güzel bi dille konuşursan eğer yardımcı oluyorlar ama sorun kesin anakartta da değil denemeden anlayamazsın orası da ayrı bi olay

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emirhan Karabulut
aynı sorun itopya da teknik bölümde çalışıyorken başıma geldi işlemci güç beslemesi takınca pc kapanıyordu anakartta ki kondansatörlerden birisi yandı denerken anakartta problemin olabilir deneme şansın varsa dene bence
hatta şunu da söyliyeyim işlemciye güç verince pit diye ses geliyor hepsi çalışmayı bırakıyor

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
EREN
Aga bunu parça olmadan bilemesin istersen işlemciyi çıkart ozaman neyde hata olduğunu buluruz

kelebuich

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan Çalışkan
aynen psu olabilir anakart olabilir aynı sorun önüme geldiğinde sorun anakarttaydı alev attı anakart ama sende farklı da olabilir yedek parça bulup denemeden bi çözüme ulaşamazsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emirhan Karabulut
aynen psu olabilir anakart olabilir aynı sorun önüme geldiğinde sorun anakarttaydı alev attı anakart ama sende farklı da olabilir yedek parça bulup denemeden bi çözüme ulaşamazsın
Ben sistemi kendim topladım.Itopya teknik servise gitsem parasıyla yardımcı olurlar mı kral?Sen orada çalıştın diye soruyorum ay sonu istanbula geri döncem.

kelebuich

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan Çalışkan
yok yardımcı olmazlar tüm kasayı ordan almış olman gerekiyor tüm kasayı ordan almayanlara tam destek verilmiyor en fazla anakartım servise gönderilsin sorun olduğunu düşünüyorum dersin onu yaparlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,795
Üyeler
165,071
Son üye
Tunay D
Top Bottom