Neler Yeni

İşlemci gücü sınırlayamıyorum

Answer2K

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hakan
Arkadaşlar selam yeni blgisayarımda işlemciyi çok kullanmamak için güç seçenekleri kısmında işlemci durumunu %60-%75 arasına çekiyordum ve sıkıntı olmuyordu fakat şu an ayarları ne yaparsan yapayım değişmiyor veya o ayarda sabit kalmıyor %10 a çeksem de aynı %100 e çeksem de aynı ne yapmalıyım ne olur yardım edin

deadfellow

80+ Silver
En İyi Cevap
3

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Güncelleme sonrası olmuş olabilir. Güncellemeyi geri almayı deneyebilirsin veya BIOS'dan kısıtlaman gerek sanırım ama ayarlarından ben pek anlamam. Bilen birinden yardım iste istersen.

Answer2K

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelleme sonrası olmuş olabilir. Güncellemeyi geri almayı deneyebilirsin veya BIOS'dan kısıtlaman gerek sanırım ama ayarlarından ben pek anlamam. Bilen birinden yardım iste istersen.
Güncellemeden sonra oldu zaten pc yi sıfırladım her şeyi baştan yükleyeceğim artık

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Baştan yüklerken tekrar güncel sürümü de yüklersin (bir veya iki önceki sürümü bulursan yüklemeyi deneyebilirsin). Bu yüzden sadece güncellemeyi geri almak daha mantıklı.
NOT: Güncellemelerden önce muhakkak kurtarma oluşturun. Kendiliğinden de oluşuyordu sanırım, geri tarihe kurtarmayı deneyebilirsin.

Answer2K

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Baştan yüklerken tekrar güncel sürümü de yüklersin (bir veya iki önceki sürümü bulursan yüklemeyi deneyebilirsin). Bu yüzden sadece güncellemeyi geri almak daha mantıklı.
NOT: Güncellemelerden önce muhakkak kurtarma oluşturun. Kendiliğinden de oluşuyordu sanırım, geri tarihe kurtarmayı deneyebilirsin.
Aynısını yaşarsam deneyeceğim teşekkürler yaptım bir aptallık her şeyi baştan yükleyeceğim :/

Top Bottom