Neler Yeni

Yardım İşlemci iade süreci R5 3600 MPK

Jakobiyan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Jakobiyan
Az önce Gaming gecesinden 2700 TL ye R5 3600 MPK aldım. Fan İşlemci galiba kutu yok diye biliyorum. İnce hesap iade süreci nasıl olur 2500 TL aşağısına başka bir işlemci bulursam onu almak istiyorum. Sisteme taktığım da fanın termal macunu gideceği için iade almama gibi bir durum olur mu ? Yada 2700 TL den aşağı bulma şansım olabilir mi arada Sahibinden de ikinci ellere de bakıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: kare

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
kutu yok diye mi iade edeceksin?

kare

80+
Az önce Gaming gecesinden 2700 TL ye R5 3600 MPK aldım. Fan İşlemci galiba kutu yok diye biliyorum. İnce hesap iade süreci nasıl olur 2500 TL aşağısına başka bir işlemci bulursam onu almak istiyorum. Sisteme taktığım da fanın termal macunu gideceği için iade almama gibi bir durum olur mu ? Yada 2700 TL den aşağı bulma şansım olabilir mi arada Sahibinden de ikinci ellere de bakıyorum
iade talebi oluşturuyon banka geri iade sürücinde geliyor paran

Jakobiyan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Jakobiyan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • Beğen

kare

80+
hayır biraz daha ucuza bulursam onu alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha önce çok şey iade ettim biliyorum süreci ama işlemci için nasıl oluyor bilmiyorum sonuçta fanın termal macunu gidicek
gitmiyor knk iade süreci olarak bizim direkt Türkiye Yasaları üzeride hakkımız olduğu için 0 sıkıntı

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hayır biraz daha ucuza bulursam onu alırım

daha önce çok şey iade ettim biliyorum süreci ama işlemci için nasıl oluyor bilmiyorum sonuçta fanın termal macunu gidicek
iade edeceksen takma sorun çözülür?

Jakobiyan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Jakobiyan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gitmiyor knk iade süreci olarak bizim direkt Türkiye Yasaları üzeride hakkımız olduğu için 0 sıkıntı
bende öyle düşünüyorum aklımda soru işareti kalmasın yani

iade edeceksen takma sorun çözülür?
iade ediceksem almiyim sorun hayli çözülür kanka da işlemcimi sattım 3600 geçmek için ve 3 4 gündür işlemci arıyorum en iyi bu denk geldi ama istediğim seviye değil yani

• Beğen

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
1800-2000TL bandında çok rahat garantili, temiz 3600'ler bulunuyor.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
İade süreci başlatıp ürünü kullanılmamış olarak aldığın yere iade edebilirsin. İncehesapta iade süreci var mı bilmiyorum. Ama ürünü kulandığın satıcı tarafından anlaşılırsa iaden red olabilir bundan dolayı ücretini de geri alamazısın

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bende öyle düşünüyorum aklımda soru işareti kalmasın yani

iade ediceksem almiyim sorun hayli çözülür kanka da işlemcimi sattım 3600 geçmek için ve 3 4 gündür işlemci arıyorum en iyi bu denk geldi ama istediğim seviye değil yani
yaptığın etik değil bir kere.alayım kullanayım daha ucuzunu bulursam iade edeyim? ee adama ikinci el ürün göndermiş oldun. ha alırsın kutusunu açmaz bekletirsin iade edersin tamam da daha ucuzunu bulana kadar kullanayım bulursam geri yollarım diyorsan yanlış.adam senin için iki kere kargoya para ödeyecek.kendin kar edicem derken karşıyı zarara sokuyorsun.

Aron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Eren Senol
İnternette onlarca test videoları var neden onları izleyip fikir almak yerine işlemciyi kendiniz test ettikten sonra geri gönderiyorsunuz ki ? Hem yaptığınız doğru bir şey değil hem de boşu boşuna vakit kaybı.

Jakobiyan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Jakobiyan
yaptığın etik değil bir kere.alayım kullanayım daha ucuzunu bulursam iade edeyim? ee adama ikinci el ürün göndermiş oldun. ha alırsın kutusunu açmaz bekletirsin iade edersin tamam da daha ucuzunu bulana kadar kullanayım bulursam geri yollarım diyorsan yanlış.adam senin için iki kere kargoya para ödeyecek.kendin kar edicem derken karşıyı zarara sokuyorsun.
haklısın o yüzden kullanmamalıyım bir süre belki de

İnternette onlarca test videoları var neden onları izleyip fikir almak yerine işlemciyi kendiniz test ettikten sonra geri gönderiyorsunuz ki ? Hem yaptığınız doğru bir şey değil hem de boşu boşuna vakit kaybı.
düzgün okuduktan sonra cevap ver lütfen. İşlemciyi biliyorum test videosuna ihtiyacım yok

Top Bottom