Neler Yeni

İşlemcı ısınma sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
ahmet selim halis
Laptopta chrome veya mozillaya girince fan çalışmıyor ve işlemci alev gibi oluyor hatta birkaç kere de kapandı.Ama oyunlarda sorun yok. sorunun çözümü için yardım edenlere şimdiden teşekkürler.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,769
İsim
Toxpox
işlemci i7-3610qm blgisayar laptop zaten anı hiç değiştirmedim. ısınmayı msi afterburner üzerinden kontrol ettiğim için işlemci kaynaklı olduğunu biliyorum
Temizliğini ve macun değişimi yaptınız mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
ahmet selim halis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Temizliğini ve macun değişimi yaptınız mı?
şimdiye kadar hiç fana veya işlemciye dokunmadım.Ama macun veya fan olsa oyunda da ısınma yapması gerekir. Oyunlarda yapmıyor sadece boşta ve özellikle tarayıcılarda yapıyor

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,769
İsim
Toxpox
şimdiye kadar hiç fana veya işlemciye dokunmadım.Ama macun veya fan olsa oyunda da ısınma yapması gerekir. Oyunlarda yapmıyor sadece boşta ve özellikle tarayıcılarda yapıyor
dediğiniz işlemci yaklaşık 8 sene önce piyasaya sürüldü laptoplarda kullanımı 1 yıl sürse sizin almanız da 2 yıl sürse yine de 5 senelik bilgisayara şu ana kadar hiç temizlik yapmadınız mı? termal macunun genel kullanım süresi 2 yıl tozların hava akışını engellemesinden bahsetmiyorum bile. Termal macun ve kasa temizliği yüzünden olduğunu düşünüyorum yapabiliyorsanız kendiniz yapamıyorsanız bildiğiniz bilgisayarcıya götürmenizi tavsiye ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,716
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom