Neler Yeni

XBOX tüm oyunlarda grafik sorunu

Aliemin84

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Ali Emin
Series S'in 2K vaadi var mıydı? En fazla 1080p diye biliyorum.
Hocam kutuya yazmislar. Goruntu seceneklerine 1440p 120hz koymuslar. Madem desteklemiyor bunlari neden secenegi sunuyorlar cok sacma.Monitor 2k olup goruntude 1080 olunca dahada beter.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam kutuya yazmislar. Goruntu seceneklerine 1440p 120hz koymuslar. Madem desteklemiyor bunlari neden secenegi sunuyorlar cok sacma.Monitor 2k olup goruntude 1080 olunca dahada beter.

Aynını Sony de yaptı ama 8K diye bir şey olmadığı için kimse mağdur olmadı. Series S'e gelecek olursak, güçlü bir cihaz değil ve üstüne Series X'e ayak bağı oluyor. Çünkü Microsoft, X'e çıkan her oyunun S'ye de çıkacağı yönünde garanti verdi. Sen garantiyi verdin de stüdyolara sordun mu? Series S'e oyun optimize edilmesi sıkıntılı olduğundan Bulder's Gate III geç geldi. Şimdi de Black Myth: Wukong.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Osman
Ayni sorunu yasiyorum. Hic bir oyunu monitorumde 2 k oynayamiyorum piksel piksel geliyor gozume. Ayni oyunu pcde oynadigimdan fark cok belli ediyor. Butun hevesim kacti.
Benim sorunum çözünürlükle alakalı değil muhtemelen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynını Sony de yaptı ama 8K diye bir şey olmadığı için kimse mağdur olmadı. Series S'e gelecek olursak, güçlü bir cihaz değil ve üstüne Series X'e ayak bağı oluyor. Çünkü Microsoft, X'e çıkan her oyunun S'ye de çıkacağı yönünde garanti verdi. Sen garantiyi verdin de stüdyolara sordun mu? Series S'e oyun optimize edilmesi sıkıntılı olduğundan Bulder's Gate III geç geldi. Şimdi de Black Myth: Wukong.
Benim derdim grafikle değil cihazı alırken zaten yüksek grafik beklentisiyle almadım , şikayet ettiğim konu grafikteki bozulmalar

Son düzenleme:

ps5 bile bazı oyunları 720p açarken series s ten 2k nasıl bekliyosun ki üstünde 1440p 120hz yazmasının nedeni o şekilde video oynatabilmesi
Mesaj otomatik birleştirildi:

ps5 kutusunda 8k yazıyor mesela sence oynatabilir mi 8k bazı oyunları 720p upscale eden cihaz yer yer 40fpse düşüyor

Top Bottom