Hocam kutuya yazmislar. Goruntu seceneklerine 1440p 120hz koymuslar. Madem desteklemiyor bunlari neden secenegi sunuyorlar cok sacma.Monitor 2k olup goruntude 1080 olunca dahada beter.Series S'in 2K vaadi var mıydı? En fazla 1080p diye biliyorum.
Hocam kutuya yazmislar. Goruntu seceneklerine 1440p 120hz koymuslar. Madem desteklemiyor bunlari neden secenegi sunuyorlar cok sacma.Monitor 2k olup goruntude 1080 olunca dahada beter.Series S'in 2K vaadi var mıydı? En fazla 1080p diye biliyorum.
Hocam kutuya yazmislar. Goruntu seceneklerine 1440p 120hz koymuslar. Madem desteklemiyor bunlari neden secenegi sunuyorlar cok sacma.Monitor 2k olup goruntude 1080 olunca dahada beter.
Benim sorunum çözünürlükle alakalı değil muhtemelenAyni sorunu yasiyorum. Hic bir oyunu monitorumde 2 k oynayamiyorum piksel piksel geliyor gozume. Ayni oyunu pcde oynadigimdan fark cok belli ediyor. Butun hevesim kacti.
Benim derdim grafikle değil cihazı alırken zaten yüksek grafik beklentisiyle almadım , şikayet ettiğim konu grafikteki bozulmalarAynını Sony de yaptı ama 8K diye bir şey olmadığı için kimse mağdur olmadı. Series S'e gelecek olursak, güçlü bir cihaz değil ve üstüne Series X'e ayak bağı oluyor. Çünkü Microsoft, X'e çıkan her oyunun S'ye de çıkacağı yönünde garanti verdi. Sen garantiyi verdin de stüdyolara sordun mu? Series S'e oyun optimize edilmesi sıkıntılı olduğundan Bulder's Gate III geç geldi. Şimdi de Black Myth: Wukong.
Hocam kutuya yazmislar. Goruntu seceneklerine 1440p 120hz koymuslar. Madem desteklemiyor bunlari neden secenegi sunuyorlar cok sacma.Monitor 2k olup goruntude 1080 olunca dahada beter.