Youtube video edit, export, canlı yayın için 3060 ti yanına i5 12400f veya ryzen 5 5600x düşünüyorum. Hangisi daha mantıklı olur ? Hangisi daha çok işime yarar ? Bir de 6750 xt ve 12400f li bir sistem var acaba o daha mı iyi olur ? Nvidia ekran kartları yayın için daha iyi olur diyorlar ama 6750xt de gayet güzel olmaz mı ? Bir de uzun süreler bilgisayar kullanacağım için güç tüketimi düşük parçalar tercih etmem daha mantıklı mı olur ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ağırlıklı olarak oynayacağım oyunlar cs go valorant lol pubg gibi çok oynanan oyunlar olacak. Ama piyasadaki tüm oyunları da oynayıp bitirmek istiyorum.Youtube video edit, export, canlı yayın için 3060 ti yanına i5 12400f veya ryzen 5 5600x düşünüyorum. Hangisi daha mantıklı olur ? Hangisi daha çok işime yarar ? Bir de 6750 xt ve 12400f li bir sistem var acaba o daha mı iyi olur ? Nvidia ekran kartları yayın için daha iyi olur diyorlar ama 6750xt de gayet güzel olmaz mı ? Bir de uzun süreler bilgisayar kullanacağım için güç tüketimi düşük parçalar tercih etmem daha mantıklı mı olur ?
Son düzenleme: