Neler Yeni

İşlemci Kırık Pin İle Çalışır mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet
Selam dostlar yeni r3 2200g işlemci aldım yamuktu yakınları düzelttim son 1 yamuk kalmıştı onu düzeltirken pin elimde kaldı köşedeki pin kırıldı bu arada sordum soruşturdum o kısım pek önemli değil dediler acaba kırık olan pini anakarttaki yerini belirleyerek taksam çalışır mı kırık pin elimde

Stwos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Mert Gülenay
Artık çalışmaz maalesef.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Çalışmaz

Onurkotlutok05

80+ Gold
Yamukken çalışabilir ama kırılsa olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki ya çalışırsa

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,097
İsim
Zeki Müren
Selam dostlar yeni r3 2200g işlemci aldım yamuktu yakınları düzelttim son 1 yamuk kalmıştı onu düzeltirken pin elimde kaldı köşedeki pin kırıldı bu arada sordum soruşturdum o kısım pek önemli değil dediler acaba kırık olan pini anakarttaki yerini belirleyerek taksam çalışır mı kırık pin elimde
çalışabiliyor bir takıp deneyin çalışmazsa da teknobiyotik herhalde pini yapıştırıyordu bir o videoya bakın ama aşırı inceişçilik gerekir ince işlerle uğraşan bir yakın varsa ona verin

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece pin koptu yerinden

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,391
İsim
Mert Metshi
Geçmiş olsun

utku26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Utku Başer
çalışmaz kanka

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet
Beyler milletinki kırılıyo çalışıyo benimkide çalışır be he arkadaşlar olumlu cevap yazın lütfen burdaki bilgisayarcı abi yarın sodamı hazırla yapıcam dedi gösterdim

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Beyler milletinki kırılıyo çalışıyo benimkide çalışır be he arkadaşlar olumlu cevap yazın lütfen burdaki bilgisayarcı abi yarın sodamı hazırla yapıcam dedi gösterdim
Hazırla sodasını, yaparsa içsin.

holywoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Hollywoo
Kırık pin ile çalışmaz.Umarım anakartın soketine de zarar vermediniz.Bu tür pinlerin ya da soketlerin tamirini yapan yerler var oraya götürebilirsiniz.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom