çalışmaz malesefSelam dostlar yeni r3 2200g işlemci aldım yamuktu yakınları düzelttim son 1 yamuk kalmıştı onu düzeltirken pin elimde kaldı köşedeki pin kırıldı bu arada sordum soruşturdum o kısım pek önemli değil dediler acaba kırık olan pini anakarttaki yerini belirleyerek taksam çalışır mı kırık pin elimde
2 sayfa çalışmaz mesajlarıyla dolmuş, siz hala çalışmaz diyorsunuz. Zaten hangi pinin koptuğunu bilmeden kesin bir şey dememiz mümkün değil.@neofetch_ neden kızgın attın
Kırmayı nasıl becerdin?Anakarta hiç takmadım bile
Bir deneSelam dostlar yeni r3 2200g işlemci aldım yamuktu yakınları düzelttim son 1 yamuk kalmıştı onu düzeltirken pin elimde kaldı köşedeki pin kırıldı bu arada sordum soruşturdum o kısım pek önemli değil dediler acaba kırık olan pini anakarttaki yerini belirleyerek taksam çalışır mı kırık pin elimde
Kızgın atılacak bir şey yok ama bunda2 sayfa çalışmaz mesajlarıyla dolmuş, siz hala çalışmaz diyorsunuz. Zaten hangi pinin koptuğunu bilmeden kesin bir şey dememiz mümkün değil.
Pin ince lehimle yerine tutturulabilir, tabi durumuna ve el işçiliğine bağlı, anakart taki sokette problem yoksa yırttın demektirSelam dostlar yeni r3 2200g işlemci aldım yamuktu yakınları düzelttim son 1 yamuk kalmıştı onu düzeltirken pin elimde kaldı köşedeki pin kırıldı bu arada sordum soruşturdum o kısım pek önemli değil dediler acaba kırık olan pini anakarttaki yerini belirleyerek taksam çalışır mı kırık pin elimde