kanka bilgisayarında virüs olabilir veya mining yapıyolardır bilgisayarından güvendiğin bi anti virüs uygulaması indirip bilgisayarını tara
görev yöneticisinde herhangi farklı uygulama yokkanka bilgisayarında virüs olabilir veya mining yapıyolardır bilgisayarından güvendiğin bi anti virüs uygulaması indirip bilgisayarını tara
laptopBoş konuşmakta üstünüze yok. Bu işlemciye anca bu. Beğenemiyorsanız R5 5500 veya 5600 alın.
Boşta %100 sence mantıklı mı? Boş konuşan sensin kanımca.Boş konuşmakta üstünüze yok. Bu işlemciye anca bu. Beğenemiyorsanız R5 5500 veya 5600 alın.
görev yöneticisinde herhangi farklı uygulama yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
laptop
Boşta %100 sence mantıklı mı? Boş konuşan sensin kanımca.
Boşta %100 sence mantıklı mı? Boş konuşan sensin kanımca.
boşta deyil hocam arkada oyun açık zorlasın diye burda marak etiğim ekran kartı neden az kulanıyo ve işlemci max ghz kulanmıyor
benim işlemcim bu adamın işlemcisinden kat kat daha kötü ama hiç böyle bir sonuç almadım işlemciden ????Boş konuşmakta üstünüze yok. Bu işlemciye anca bu. Beğenemiyorsanız R5 5500 veya 5600 alın.
yalnız ekran kartı da nerdeyse aynı çıktı yani biri %100 kulanırken biri %30-60 kulanması ve max ghz i almaması mantıklı gelmiyor5 sene önce çıkan işlemciden ne bekliyorsun acaba? %10 felan mı? Ayrıca arkada discord açık. Üstüne bir de laptop.
Şu squad game'i kapat rahatlar.
Yükteyken %100 görmesi doğal eğer zorlayan bir oyun açıksa. Ben rander alırken hep %100'de takılıyor.
5 sene önce çıkan işlemciden ne bekliyorsun acaba? %10 felan mı? Ayrıca arkada discord açık. Üstüne bir de laptop.
Şu squad game'i kapat
benim işlemcim 13 senelik dediğim gibi hiç böyle bir sonuç almadım ayrıca laptop olması işlemciyi bu kadar etkilemez5 sene önce çıkan işlemciden ne bekliyorsun acaba? %10 felan mı? Ayrıca arkada discord açık. Üstüne bir de laptop.
Şu squad game'i kapat rahatlar.