Benim işlemci bazen saatlerce %90-%100 arası takılıyor. Hatta bir ara Plotting için 3 gün aralıksız %100 çalıştırmıştım. Soğutma yeterliyse işlemci 80 dereceyi geçmiyorsa sorun olmaz.İşlemci kullanımı uzun süre %100 olursa bilgisayara ne olur (Sıvı soğutma yok, hava soğutma takılı)
İ7 3770'te var mı ısı yükselmesinde kapatma? Gerçi daha eski sistemde de vardıısı normalse sıkıntı olmaz ama ısı yükseliyorsa bir süre sonra sistem kapanır işlemnizin yanma gibi ihtiamlleri çok düşük
neredeyse 20 yıldır tüm sistemlerde var hocamİ7 3770'te var mı ısı yükselmesinde kapatma? Gerçi daha eski sistemde de vardı
Sağolneredeyse 20 yıldır tüm sistemlerde var hocam
Hocam vardır ama atıyorum 90 derecede kapanır ama 85 de çalışırsa 85 yine yüksek bir sıcaklıktır. İyi koşullarda çalışması için 75-80 dereceyi geçmemesi iyidir. Oyunda sıcaklıkları gözlemleyin isterseniz. Yine arkadaşlar daha net sayılarla yardımcı olabilir çok hakim değilim.İ7 3770'te var mı ısı yükselmesinde kapatma? Gerçi daha eski sistemde de vardı
o arkadaşın bahsettiği işlemci 105 dereceyi gördüğü an restart atar yada kapanız ama olması gereken sıcaklı max 80 derece falandır 80in üzerine çıkınca zaten mhz düşmeye başlar otomatik olarakHocam vardır ama atıyorum 90 derecede kapanır ama 85 de çalışırsa 85 yine yüksek bir sıcaklıktır. İyi koşullarda çalışması için 75-80 dereceyi geçmemesi iyidir. Oyunda sıcaklıkları gözlemleyin isterseniz. Yine arkadaşlar daha net sayılarla yardımcı olabilir çok hakim değilim.